טלוויזיה

העיתונאי הוותיק נגד ערוץ הספורט: "זו בושה וחרפה לעיתונאות"

עמיר פלג חשף כי טורניר הגדול שמתקיים באירופה לא מסוקר על ידי גוף השידור הגדול: "אין להם את הזכויות, וזו בושה וחרפה לעיתונאות רק כי ערוץ אחר משדר את זה"
מערכת ice |  1
ערוץ הספורט-אילוסטרציה (צילום shutterstock)
עיתונאי הספורט הוותיק, עמיר פלג, חשף השבוע כי אחד מטורנירי הכדורגל הגדולים בעולם אינו סוקר על ידי ערוץ הספורט.
במהלך הפודקאסט "באים לבקר" מבית All In, יחד עם פרשן הכדורסל אריה מליניאק, נחשף כי יורו הנשים אינו מסוקר במהדורת "חדשות הספורט", המסכמת את האירועים הבולטים מהספורט הישראלי והעולמי. פלג אמר: "מירי נבו ואלי אילדיס, זה שנרדם והולך באמצע משחקים, יושבים ומקריאים את חדשות הספורט. מילה אחת, אפילו תוצאה אחת מיורו אליפות אירופה בכדורגל לנשים, לא הופיעה".
לדבריו, הסיבה המרכזית לאי ההתייחסות לטורניר היא שאין לערוץ הספורט את זכויות השידור: "אין להם את הזכויות, וזו בושה וחרפה לעיתונאות שאתם לא מוצאים רק כי ערוץ אחר משדר את זה, זה משודר בצ'רלטון".
בפרק נוסף בפודקאסט, סיפרו המגישים כי שניים מעובדי ערוץ הספורט, אסף אבועלפיה והשדר נדב יעקבי פנו לאריה מליניאק במטרה להבהיר את הנושא. פלג ציין את תגובתם: "הזכרנו את היורו לנשים לפני שהתחיל, עשינו תוכנית והזכרנו את היורו לנשים".
 

בהמשך הבהיר העיתונאי: "הקשבתי שוב בדיוק למה שאמרתי. ציינתי שבתור מהדורת חדשות ספורט. עליה להביא את התוצאות". עוד הוסיף: "במהדורת יום ראשון וגם במהדורת יום חמישי לא הופיעו אפילו תוצאות של יורו הנשים".
 
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    פלג
    אבי 07/2025/11
    הגב לתגובה זו
    0 0
    פלג צודק בכל מילה בושה שערוץ הספורט לא משדר את יורו הנשים לא משדר את הטור דה פרנס ועוד יותר בושה זה לקבל את אילדיס משדר כדורגל ואת מירי נבו שבאמת נמאסה על כולם
    סגור