טלוויזיה
מעיין אדם מתמודדת עם בשורה איומה: ''נרצח ב-7.10 ומת אתמול''
עם תמונה של אחותה ושל בן זוגה רועי שלו שהחליט לשים קץ לחייו, מחובקים ביום שמח. היא כתבה: ''רועי נרצח ב-7 באוקטובר ומת אתמול. אין לי מילים וייקח זמן למצוא אותן. מקווה ששני הילדים האלו מחובקים ומחוייכים עכשיו, מצמידים מחדש לב אל לב''
מעיין אדם מקבלת עוד בשורה קשה זכר ל-7.10. שנה אחרי הטרגדיה האישית שחווה כשאמו התאבדה ושנתיים אחרי שזוגתו מפל אדם, אחותה של מגישת קשת 12 מעיין אדם נרצחה במסיבת הנובה ברעים, רועי שלו, שהיה בן זוגה הצית את עצמו למוות בגיל 30 בלבד. המגישה הגיבה בפוסט קורע לב לאחר שנודע לה על מותו הטראגי.
עם תמונה של שניהם מחובקים היא כתבה: ''רועי נרצח ב 7 באוקטובר ומת אתמול. אין לי מילים ויקח זמן למצוא אותן. מקווה ששני הילדים האלו מחובקים ומחוייכים עכשיו, מצמידים מחדש לב אל לב''.
שלו היה שם במסיבת הנובה ושם ראה את מפל נרצחת על ידי מחבלי החמאס ולאחר כשבוע אמו התאבדה. ביממה האחרונה הוא העלה פוסט מדאיג בו נפרד מחבריו: ״אני רק רוצה שהסבל יגמר, אני חי, אבל בפנים הכל מת״.
עוד ב-
בסטורי המלא שכתב לפני ההחלטה שלקח הוא הסביר: ''אני באמת מצטער. לא יכול לשאת את הכאב הזה יותר. אני נשרף מבפנים ואני לא מסוגל להכיל את זה יותר. בחיים שלי לא הרגשתי כאב וסבל כזה. עמוק ושורף, זה אוכל אותי מבפנים. אני באמת לא יכול יותר. אבא, ליאור ועידו אני אוהב אותכם הכי הרבה בעולם. אני כל כך מצטער, חברים שלי בארץ ובעולם - אני אוהב אתכם. קשת, אני אוהב אותך. בבקשה אל תכעסו עליי. אף אחד לא יבין אותי לעולם, וזה בסדר כי אתם לא יכולים להבין. אני רק רוצה שהסבל הזה ייגמר. אני חי אבל בפנים הכל מת. בבקשה תזכרו לי את הטוב, מי שהספיק להכיר אותי יודע שכולי טוב. סליחה".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(4):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
4.אהבה עזהשמעון 10/2025/13הגב לתגובה זו0 0מה יכולה לעשות אהבת נפש, יהיה זכרו ברוךסגור
-
3.בידיים קשורותנאוה 10/2025/13הגב לתגובה זו0 0לעמוד מול האמת שלהם אין לנו באמת כלים.אין לנו גם מה להציע.סגור
-
2.ואולי זו לא התאבדותיו 10/2025/12הגב לתגובה זו0 0איך שהוא התאבד נראה לי משהו לא תקיןסגור
-
1.יהי זכרו ברוך.מירו 10/2025/11הגב לתגובה זו1 0כמה שזה כואב. העם עוד לא מעקל את הרוע של העזתיםסגור



