טלוויזיה
המודחת הטרייה מ"האח הגדול" על הקשר עם משה: "מאוד פגע בי"
הגמר הגדול של הריאליטי האהוב ברשת 13 במרחק שבועות בודדים, ואתמול בערב הבית נפרד מאחת המתמודדות הספורות שנותרו בתוכנית - ענבל אלדן. כעת, המודחת הטרייה מגיבה לראשונה על הקשר עם משה
הגמר הגדול של הריאליטי האהוב ברשת 13 במרחק שבועות בודדים, וב-27 ביוני הצופים הנרגשים יגלו לבסוף מי יוכתר כמנצח "האח הגדול 2026" ויזכה בסכום הזכייה.
אתמול בערב (רביעי) ענבל אלדן ארזה את חפציה ונפרדה מבית "האח הגדול". כעת, כוכבת הריאליטי חושפת בפנינו את הרכילות החמה ביותר מתוך הבית. מי הדייר הכי פייק ומה יקרה בינה ובין משה עכשיו ששניהם מודחים?
בראיון לרשת 13 רגעים לאחר ההדחה, אלדן חושפת כי רפאלה היא הדיירת המזוייפת ביותר. "היא קודם כל לא רצתה להביא לי את הגביע. עוד מלפני כן, שהיה במשדר שדיברתי על גל דברים ממש טובים ואז היא התפקעה מצחוק, וכל מיני כזה נוטי-נוטי של mean girls, gossip girl כזה", חשפה בווידוי כנה.
אלדן התייחסה בנוסף לשאלה המסקרת ביותר, מה קורה בינה לבין משה? המודחת הטרייה פותחת לראשונה על הקשר ביניהם, לאחר שבהדחתו של משה, הוא השאיר את האחריות בידיים שלה. ?מי זה משה?! תזכירי לי. הוא בבלוק וגם עשיתי stamp. כאילו זה בלוק של הבלוק", התלוצצה אלדן והגיבה לשמועות על כך שהתנשקו: "היה שם איזה קטני".
עוד ב-
"יואו, באמת משה סקסי", הצהירה אלדן בלי להסס, אך חשפה מה הרחיק אותה ממנו רגעים לפני הדחתו. "הוא פחות ראה בי כחברה עם הזמן, וזה משהו שמאוד מאוד פגע בי ונתתי לו עוד הזדמנות ועוד הזדמנות", סיפרה. המודחת הטרייה מסבירה שלא יהיה ביניהם משהו מחוץ לבית, ושהיא תהיה מוכנה לשבת איתו לקפה, אך לא מעבר לכך.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(3):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
3.הוא צריך לתבוע אותך על הטרדה. הרסת לו את השהות בתוכנית (ל"ת)את אובססיבית 06/2026/11הגב לתגובה זו0 0סגור
-
2.משה הוא ערס קטן ומושתן.בפח הגדול 06/2026/11הגב לתגובה זו0 0משה הוא ערס קטן ומושתן. דיבר אל אדיר כמו פושטק, לעומר לא היה מעז לדבר ככה, כי זיהה שאדיר עדין, אז מותר לדבר איתו כמו אל זבל. אין מה לעשות, בחור שגדל בזבל לא יוצא ממנו הריח. את זה לא הבינה ענבל.סגור
-
1.פסיכית עם תעודות (ל"ת)משה 06/2026/11הגב לתגובה זו0 0סגור



