טלוויזיה
גל רובין חוטפת מזוכת הריאליטי: "קארמה איז א ביץ'"
הסערה סביב גמר האח הגדול מסרבת להירגע. כעת, יריבתה מהעבר של המנצחת הגדולה יוצאת נגדה בסטורי חסר רחמים ומסבירה למה מדובר בסגירת מעגל מושלמת: "מקבלת יותר שנאה מהזכייה שלך"
האח הגדול עונת 2026 של רשת 13 הסתיימה עם זכייתה של גל רובין במיליון שקל, מה שעורר סערה לא קטנה גם בבית וגם מחוצה לו, כאשר אף מתמודד לא הביע את תמיכתו בגל רובין שהעלתה המון אמוציות העונה: אהדה גדולה וביקורת גדולה.
התגובות לזכייה של רובין לא איחרו לבוא ומי שעלתה למתקפה חריפה נגדה היא זוכת העונה ה-12 של "הישדרות" בה השתתפה רובין, אלית מוסאיוף, שעקפה באותה עונה את רובין וסיימה במקום הראשון, בעוד זוכת "האח הגדול" הגיעה גם כן לגמר הגדול, אך סיימה במקום השלישי.
בסטורי שהעלתה מוסאיוף לחשבון האינסטגרם שלה, בו היא כתבה: "ממש לא רציתי להגיב. אני רק אניח את ההודעה שסיכמה לי את הכל ובזה אסיים את הסאגה".
הסטורי של אלית מוסאיוף (צילום: אינסטגרם אלית מוסאיוף)
עוד ב-
היא צירפה מספר הודעות בהן נכתב כי "פתאום נופל לי האסימון מה זו קארמה. כל השנים היא קינאה ולא השלימה עם ההפסד שלה ועכשיו היא זכתה ומקבלת יותר שנאה מהזכייה שלך. תביני מה זו סגירת מעגל - היא רצתה את מה ששלך וקיבלה כפול שניים". ךסיום כתבה: "קארמה איז א ביץ'".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(3):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
3.מאות אלפי מעריצים בחרו: גל, עם העובדות אי אפשר להתווכח!גל את מלכה! 06/2026/29הגב לתגובה זו2 2מאות אלפי מעריצים בחרו: גל, עם העובדות אי אפשר להתווכח, כמה ממורמרים עושים רעש, יעבור להם, במיקרים קשים כמו רפאלה: ניתן לפנות לאברבאנל. איך אמרו הדריירים הקנאים חדלי האישים בבית האח הגדול: הרוב קובע, הרוב צודק!סגור
-
2.אלית מוסיוף, תשארי בחור של התחת בשקט, התעוררת?גל את מלכה! 06/2026/29הגב לתגובה זו1 0אלית מוסיוף, תשארי בחור של התחת בשקט, התעוררת? מי זוכר אותך בכלל, את מי את מעניינת, ומה את חושבת, רוצה קצת יחס? ניתן לך יחס, רוצה אלוורה? נראה שמאוד שורף לך.סגור
-
1.אלית למה להצטרף למעגל השנאה? (ל"ת)לא משנה מה קרה אז 06/2026/29הגב לתגובה זו1 0סגור



