טלוויזיה

עדי בוזגלו תוקפת את רשת 13: "נחצו כל הגבולות"

אחרי גמר הריאליטי הסוער, כוכבת פאוור קאפל עדי בוזגלו שוברת שתיקה ומטיחה האשמות קשות בהפקה. מה קרה ברגע הדרמטי שנחתך מהעריכה ולא שודר בטלוויזיה
עדי בוזגלו (צילום אינסטגרם)
סערת גמר "פאוור קאפל": עדי בוזגלו יוצאת במתקפה על מה שארע בפריים טיים של רשת 13. העונה הראשונה של תוכנית הריאליטי הגיעה לקיצה ביום שני בערב הגמר הגדול, ואף על פי שאסי ועדי בוזגלו נחשבו לזוג החזק, כשהם מחזיקים בקופה הגדולה ביותר בגמר עם 493,000 שקלים, הצבעת הקהל הכריעה והעניקה את הניצחון ואת הפרס לאורי ואנה בנאי.
לצד הדרמה הספורטיבית, השתתפותם של בני הזוג בתוכנית לוותה ברגעים מרגשים וחשופים במיוחד. עדי ריגשה את הצופים כשחשפה באומץ את התמודדותה עם לקות שמיעה, שיתפה כי היא "על גבול החירשת" ובחיי היומיום אסי והילדים מהווים עבורה האוזניים, והסבירה שהגיעה לתוכנית בדיוק כדי לצאת מאזור הנוחות. בנוסף, במהלך משימת הגמר המאתגרת בגובה, נלחמה עדי וסייימה את המשימה כשהיא סובלת מקרע בשריר התאומים מבלי שידעה על כך בזמן אמת.
המורכבות והמשימות הקיצוניות סייעו לבני הזוג לחזק את הקשר ולשקם משקעים לאחר 20 שנות נישואים, אך הדרמות לא נעצרו על המסך והמשיכו גם מחוץ לו עם עימותים מול מתמודדים אחרים מווילה, כמו שרון חזיז ושיר טרן.
היום (רביעי), יומיים לאחר שידור הגמר, עדי בוזגלו שוברת שתיקה בפוסט באינסטגרם, ומסבירה כי התחושות הקשות שלה נובעות מדרך התנהלות הדברים ולא מהתוצאה הסופית.
"האמת חשבתי מיליון פעם אם להגיב, ואם כן איך. יש לי כל כך הרבה מה לומר על מה שהיה שלשום, אבל ככל שעובר הזמן אני מבינה שיש דברים שפשוט חבל לתת להם עוד במה. בלי שום קשר לזכייה או לא לזכייה גמר של תוכנית צריך להיות רגע חגיגי. רגע שמסכם דרך, חוויות, אנשים, אהבה, ההישגים ואת כל מה שעברנו בדרך. רגע שאמור להשאיר טעם טוב, גם אצל המשתתפים וגם אצל הצופים בבית. ולכן, עם כל הכנות, יצאתי מהגמר הזה עם תחושה קשה. אני חושבת שהגיע הזמן לעשות בדק בית. לא בגלל מי צדק ומי טעה, ולא בגלל מי ניצח ומי הפסיד אלא בגלל הדרך שבה הדברים התנהלו. היו שם רגעים שבהם השיח חצה גבולות, נאמרו דברים שלא היו צריכים להיאמר, והכול הרגיש הרבה מעבר ל'משחק'".

אינסטגרם
בוזגלו המשיכה ותיארה את חציית הקווים האדומים לטענתה, ואף חשפה רגע שנחתך משידור הפרק,"אני לא נכנסת לשאלה מי צודק. אני גם לא מתיימרת להיות שופטת של אף אחד. אבל יש דרך להתנהל, יש גבולות, ויש רגעים שבהם מישהו צריך לעצור ולהגיד: עד כאן! אפילו היה רגע שהורד בעריכה, שבו אסי אמרת לרון: תגיד, רון מי מנהל את זה?! ואני אגיד לכם בכנות יש לי עוד המון מה לומר. אתם מכירים אותי, אני בדרך כלל לא חוסכת במילים. אבל הפעם אני באמת מרגישה שאין טעם לפתוח עוד ועוד".
את הדברים חתמה עדי באמירה חריפה על החוויה הקשה שנותרה בה מהשידור, תוך שהיא מדגישה את הפרגון לזוכים, אבל לא לוקחת אחריות על המעשים שלה וההפקה לא אומרת להם מה להגיד ואיך להתנהג ומסכמת "אם אני צריכה לסכם את התחושה שלי במשפט אחד: אני מתביישת שהייתי חלק מהאירוע שנראה אתמול על המסך. ושיהיה ברור אין לזה שום קשר לזכייה או להפסד. אני שמחה מכל הלב בשביל אורי ואנה. הם ראויים ואני מפרגנת להם באמת  הכאב שלי הוא לא על התוצאה. הכאב שלי הוא על הדרך. על ההתנהגות. על הגבולות שנחצו. ועל התחושה שלא היה שם מי שיעצור את זה בזמן ובסוף גם נתן לזה מקום בפריים טיים".
בנוסף גם עדי הורידה כל זכר להשתתפות בתוכנית מעמוד האינסטגרם שלה:
תגובות לכתבה(15):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 14.
    הזוג הכי ראויה זכה.אתם זוג טראש (ל"ת)
    רון 09/2026/05
    הגב לתגובה זו
    1 0
    סגור
  • 13.
    לכי תבדקי את רמת ה IQ שלך
    המשקיף 09/2026/04
    הגב לתגובה זו
    0 0
    תקשיבי מעולם לא היית מעניינת וגם בעלך וגם כל המשפחה שלו אתם חמולה של אנשים דוחים ביותר להקיא עליכם לא ברור מי עשה עלייך כתבה כאילו מצאת תרופה לסרטן
    סגור
  • 12.
    אוי אוי אוי
    השפוי 09/2026/04
    הגב לתגובה זו
    1 0
    או אה מה קרה בוזגלו אכלה אותה
    סגור
  • 11.
    עע
    נע 09/2026/04
    הגב לתגובה זו
    1 0
    תולעת השייכת למשפחה תאוות פירסום. ברגע שהסכמת להשתתף,קבלי את הכל לטוב ולרע. סה"כ,המשתתפים הם חבורה של כלום ושום דבר,חוץ מלמלא את מדורי הרכילות אין להם מה " למכור" .
    סגור
  • 10.
    גועל
    יוסי 09/2026/03
    הגב לתגובה זו
    2 0
    מ ט ו מ ט מ ת
    סגור
  • טען עוד
  • 9.
    אה ושאת היית נוראית במשימה
    דני 09/2026/03
    הגב לתגובה זו
    4 0
    לרונן הבן זוג של שרון, זה בסדר? זה גם היה בפריים טיים ומביש לא פחות. יש לך כנראה סטנדרט כפול.
    סגור
  • 8.
    מגיע לך
    מיכל 09/2026/03
    הגב לתגובה זו
    3 0
    גברת בוזגלו מגיע לך היית מפלצת גם בסידרה התת רמה שלכם 10 עונות סבלנו וגם בפאוור קאפל. יצאת אל קפונה מגעילה... עשית לעצמך יןתר גרוע. מה קרה רצית לנצח לא היה לכם סיכוי כולם היו נגדיכם קנהדה שיר ואלעד שרון חזיז לכי גזגזי
    סגור
  • 7.
    גב'בוזגלו
    חן 09/2026/03
    הגב לתגובה זו
    2 0
    כמה עלובה .באמת .אולי מספיק לרדוף אחרי תוכניות ריאליטי.לא עושה לכם טוב .צדיקים אתם לא .מעניינים אתם לא .רודפי בצע אתם כן
    סגור
  • 6.
    א
    א 09/2026/03
    הגב לתגובה זו
    0 1
    צודקת כל מילה בסלע
    סגור
  • 5.
    עדי
    יהודית 09/2026/03
    הגב לתגובה זו
    1 0
    יכולת לשתוק כמו שעשה הזוג בנאי. התנהגו בצורה בוגרת ואחראית .את בחרת לדבר ועכשיו אכלו לי שתו לי .קחי אחריות את אישה בוגרת מתעמת עם בחורה זה נראה לך בוגר בדיעבד את כנראה מתחרטת על ההתנהגות הזו ובוחרת להאשים את ערוץ 12 שלא עצרו אותך
    סגור
  • 4.
    עדי לכי תבכי לאסי
    אזרח 09/2026/02
    הגב לתגובה זו
    2 3
    דיי לבכיינות שלך עדי בוזגלו תלמדי את הבעל שלך להתנהג בתרבות ובנימוס אחר כך תבואי בדרישה לשיח שהיה לא אוהבים אתכם משפחת בוזגלו מת תעשי
    סגור
  • 3.
    נוכלים
    שכנות 09/2026/02
    הגב לתגובה זו
    2 2
    איכס מישפחה של נוכלים ומנפולטיביים.
    סגור
  • 2.
    שיר טרן אמרה מה שצריך וגם שרון חזיז.
    מיכל 09/2026/02
    הגב לתגובה זו
    7 2
    רק שרון לא הייתה צריכה להזכיר את אהובה עדי לא מעבירה ביקורת על ההתנהגות שלה בנשימת המכירות והקניה. " תקני תקני". נתנה הוראות ומשום מה פחדו ממנה וביצעו. בוזגחו, תפסיקו לרוץ מריאליטי לריאליטי..
    סגור
  • עדי בוזגלו
    רונה 09/2026/02
    הגב לתגובה זו
    2 2
    צריך לדעת להפסיד בכבוד. ולא לרדת כל כך נמוך. על הקבוצה הדתמדה במילה שקרן יותר מידי פעמים.
    סגור
  • 1.
    תוכנית עלובה לרפיי שכל
    קובי 09/2026/02
    הגב לתגובה זו
    3 1
    איכס
    סגור