טלוויזיה
כוכב הישרדות התאשפז בבית החולים: "החיים משתנים ברגע"
טום אלתגר, שהשתתף בעונה השלישית של "הישרדות", סבל מכאבים במהלך הלילה והובהל לניתוח חירום דחוף: "תאחלו לי בהצלחה"
אלתגר למי ששכח הוא בעלה של איילה רשף, שהיא בעצמה פליטת ריאליטי מוכרת מאז שלקחה חלק בעונה השנייה של "האח הגדול" עוד בימי הריאליטי בערוץ 2, שהתאהבה בעונה שהשתתפה בסער שיינפיין שהיה מהדיירים הבולטים ביותר.
אלתגר ורשף עזבו לא שמרו על הסטטוס של כוכבי ריאליטי ודי התרחקו מאור הזרקורים מאז ואפילו עזבו את תל אביב. בעשור שהשניים יחד הם הביאו לעולם שלושה ילדים משותפים, אבל השניים נאלצו למצוא את עצמם בבית החולים לאחר שאקס הישרדות חווה לילה קשה במיוחד ללא שינה.
עוד ב-
אלתגר כתב בסטורי שהעלה לאינסטגרם שלו כי: "איך החיים משתנים ברגע.....קמתי היום בבוקר עם כאבים חזקים בבטן התחתונה ומפה לשם אני נכנס לניתוח להסרת אפנדציט בעוד כמה שעות. תאחלו לי בהצלחה".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה


