שיווק ופרסום

בהשקעת 2.5 מיליון שקל: רשת האופנה האהובה פותחת סניף חדש בישראל

רשת Original's מתרחבת ופותחת שתי חנויות חדשות במתחם ביג פאשן גלילות בשווי השקעה מעל 2.5 מיליון שקל
מערכת ice |  2
ביג פאשן גלילות (צילום יחצ BIG)
רשת Original’s, המשווקת נעלי נוחות ואופנה עם פריסה רחבה של סניפים ברחבי הארץ, ממשיכה להתרחב ופותחת שתי חנויות חדשות במתחם ביג פאשן גלילות. הסניפים החדשים כוללים סניף דגל  מרשים בשטח של 140 מ"ר, ולראשונה תוקם החנות ORIGINAL'S SPORT על שטח של 120 מ"ר המציעה מותגי ספורט מובילים.
הסניפים החדשים של רשת Original’s מעוצבים במראה חדשני ומודרני ומאפשרים חוויית קנייה אופנתית ונוחה במיקום מרכזי ונגיש. סניפי הרשת מציעים מגוון רחב של מותגים מובילים בעולם, בדגש על איכות גבוהה, חומרים איכותיים וטכנולוגיה מתקדמת.

Original’s מהווה בית למגוון מותגי הנעלה בינלאומיים, אופנתיים ונוחים. זה למעלה מ-20 שנה שהרשת מייבאת ארצה באופן בלעדי את מותגי ההנעלה הבינלאומיים והמובילים, אשר משלבים אופנה, נוחות ואיכות. בכך מאפשרת הרשת לקהל לקוחותיה ליהנות מהשילוב המושלם שבין אופנה וטכנולוגיה פורצת דרך.
החנויות החדשות עוצבו במראה חדשני וטרנדי, ויאפשרו לקהל ליהנות מחוויית קנייה אופנתית ונוחה במיוחד. הרשת מציעה מגוון עצום של מותגים בינלאומיים, עם דגש על איכות, נוחות וטכנולוגיה מתקדמת.
בOriginal's-  תמצאו את המותגים הבינלאומיים כמו:GG, BIRKENSTOCK  ECCO  CAMPER, ROCKPORT, REEF, FITFLOP, COLE HAAN, TEVA ועוד. גם ב-Original's Sport תוכלו להתחדש במותגי ספורט כמו ASICS, PUMA, BROOKS ,SAUCONY ועוד. קולקציית הקיץ 2025 כבר זמינה לרכישה בסניפים.
תגובות לכתבה(2):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 2.
    רשת של אלופים, אחלה מותגים (ל"ת)
    איכות לא מילה רעה 03/2025/02
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 1.
    רשת של אלופים, אחלה מותגים (ל"ת)
    איכות לא מילה רעה 03/2025/02
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור