קריירה ולימודים
תעודות זהות מזויפות להעסקת פלסטינים: חברות הענק בישראל מסתבכות
חמישה חשודים נעצרו בחשד שסיפקו מסמכים מזויפים לשוהים בלתי חוקיים שעבדו בחברות אבטחה וניקיון. המשטרה מזהירה מפני הסיכון הביטחוני ובודקת את מעורבותן של חברות כוח אדם מוכרות
במהלך החודשים האחרונים מתנהלת חקירה סמויה אודות עבירות של זיוף, כניסה לשטחי המדינה ללא היתר והעסקה. אמש (שני), עם מעבר החקירה לשלב הגלוי בפעילות של היחידה ללוחמה בפשיעה של מרחב שומרון, נעצרו חמישה חשודים, אזרח ישראלי וארבעה פלסטינים אשר חשודים בזיוף תעודות זהות וסיפוקם לפלסטינים שנכנסו לשטחי המדינה בניגוד לחוק ואף הועסקו באותן החברות ברחבי הארץ.
בין החברות שהעסיקו את אותם השוהים הבלתי חוקיים, ישנן חברות כח אדם וחברות ניקיון ואבטחה, אשר מעניקות שירותים לבתי חולים, משרדים ומשרות אשר מעניקות שירותי ציבור.
החשודים שנעצרו, הועברו לחקירה ביל״פ שומרון. בהמשך היום, יובאו שלושה חשודים בפני בימ״ש, שם תבקש המשטרה להאריך מעצרם לטובת מיצוי החקירה בעניינם. בנוסף, במסגרת פרשייה זו נפתחה חקירה כנגד החברות החשודות במעורבות והעסקת שוהים בלתי חוקיים אלו בניגוד לחוק.
עוד ב-
ממשטרת ישראל נמסר לסיום כי "שוטרי מחוז ש״י ימשיכו לפעול בנחישות ובאפס סובלנות נגד כניסתם של שוהים בלתי חוקיים לשטחי המדינה בניגוד לחוק. אלו, לא פעם מעורבים בעבירות פליליות או ביטחוניות וכניסתם או סיוע בידם מהווה סיכון ממשי לביטחון מדינת ישראל. נמשיך בפעילות הממוקדת לחשיפתם של ׳רשתות׳ מעין אלו, נעצור, נחקור ונמצה עמם את הדין".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



