כסף וצרכנות

מה מסתתר מאחורי ההתקרבות המואצת של וייטנאם ואלבניה לישראל?

בפברואר הקרוב צפויה להיפתח תערוכת התיירות. בניגוד לשנה שעברה בה משלחות רבות לא הגיעו, השנה כבר מתכננים זאת אחרת. כל הפרטים
ענת סימן טוב | 
תערוכת התיירות הבינלאומית IMTM (צילום יח"צ)
לאחר פתיחת קווי הטיסה הישירים לישראל, וייטנאם ואלבניה נמצאות בימים אלו במגעים מתקדמים להגיע ל-IMTM 2026, תערוכת התיירות הבינלאומית הגדולה בישראל. שתי המדינות, שהפכו בשנה האחרונה ליעדים מבוקשים במיוחד בקרב הישראלים, צפויות להשתתף באירוע שייערך ב-EXPO תל אביב בין ה-3 ל-4 בפברואר.
פתיחת הקווים הישירים לטירנה ולהאנוי הפכה את אלבניה וייטנאם ליעדים בולטים על מפת הנסיעות של הקהל הישראלי. כיום ניתן לטוס עם לא מעט חברות ביניהם ישראליות כמו ארקיע ואל על. כעת, ההיערכות להשתתפות בתערוכת IMTM מסמלת העמקה נוספת של היחסים התיירותיים והעסקיים בין המדינות. מאחורי ההתעניינות עומדים גורמי ממשל, לשכות תיירות, חברות תעופה, ספקים וחברות פרטיות המבקשים לבסס קשרים ישירים עם השוק הישראלי ולפתוח דלת להזדמנויות עסקיות חדשות.
שתי המדינות צפויות להצטרף לרשימה ארוכה של מדינות שכבר הבטיחו את השתתפותן והן מחזקות את מגמת החזרה המשמעותית של תיירות בינלאומית לישראל, לצד עניין גובר בתערוכת IMTM  מהאירועים המרכזיים והמשפיעים בענף.
כזכור, שנה שעברה התערוכה נפתחה עם המון משלחות שלא הגיעו לארץ עקב המצב הבטחוני וביטולי הטיסות. השנה, הציפיה תהיה כי יותר משלחות אכן יגיעו לתערוכה.
תערוכת IMTM International Mediterranean Tourism Market  תיערך השנה בפעם ה-32, ותשמש כאירוע השיא של ענף התיירות הישראלי בשנת השיקום שלאחר המלחמה. לאורך השנים מילאה התערוכה תפקיד מרכזי בחיזוק הקשרים בין ישראל לקהילת התיירות העולמית, והיא נחשבת לפלטפורמה החשובה ביותר במזרח התיכון ליצירת קשרים, חתימת הסכמים וקידום יוזמות משותפות.

קיומה של התערוכה בשנתיים האחרונות, למרות אתגרי התקופה, תרם לשיקום ענף התיירות המקומי ושמר על דיאלוג עם העולם. השנה, המטרה ברורה: לבסס מחדש את ישראל כיעד תיירותי אטרקטיבי, לחדש את התנעת העסקים הבינלאומיים ולהחזיר את קהילת התיירות הגלובלית למרכז הבמה בישראל.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה