כסף וצרכנות
התשובה לרמי לוי: הראל ויזל מסתער על שוק חדש עם מבצעים מטורפים
רשת ג'מבו יוון, אותה מפעילה בישראל קבוצת פוקס של איש העסקים הראל ויזל, ממשיכה להרחיב את פעילותה ומשיבה מלחמה לרשתות השיווק הגדולות בישראל כשהיא מציעה לראשונה מוצרי חשמל נבחרים, במיוחד לחג הפסח, עם מבצעים חדשים על מוצרים נבחרים
רשת ג'מבו יוון, אותה מפעילה בישראל קבוצת פוקס של איש העסקים הראל ויזל, ממשיכה להרחיב את פעילותה ומציעה לראשונה מוצרי חשמל נבחרים, במיוחד לחג הפסח, כשהיא משיבה לרשתות השיווק הגדולות בהן רמי לוי, אושר עד, ויקטורי, יוחננוף ושופרסל ומסתערת על השוק עם חגיגה של מבצעים.
החל ממחר (חמישי, 26/3), תציע הרשת שלושה מוצרי חשמל במחירים אטרקטיביים במיוחד: שואב שוטף של המותג דרימי (Dreame) HHV 4 12 DUAL ב-999 שקל (יבוא מקביל), טלוויזיית Samsung 65 אינץ' UA65DU7000U ב-1,690 שקל (יבוא מקביל) וטלוויזיית Muller 55 Z1 TIZEN55אינץ' ב-899 שקל (יבואן רשמי).
בנוסף על כך, מציעה הרשת מוצרים לאירוח החג במחירים מטורפים: סט סרוויס 18 חלקים ב-19.90 שקל, שולחן מתקפל ב-49.90 שקל וסט סכו"ם מהודר ל-6 סועדים ב-19.90 שקל.
תקופת חג הפסח מהווה הזדמנות נהדרת ליהנות מהיצע רחב של מוצרים הרלוונטיים לתקופה: ניקיון, התארגנות ואירוח, מוצרי על האש וכן צעצועים ומשחקים לילדים, כולל מותגים בינלאומיים אהובים ומוכרים, בהם, ברבי, דיסני, פישר פרייס, ליטל פוני ואחרים, לצד מוצרי המותג היווני הנמכרים בבלעדיות ללקוחות הרשת.
עוד ב-
ברשת מגוון עצום של למעלה ממיליון פריטים במחירים אטרקטיביים במיוחד, כאשר מעל 50% מהמוצרים נמכרים במחיר 0.90-9.90 שקל
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



