כסף וצרכנות

הראל ויזל וסמסונג במהלך חדש ומפתיע: האופנה תתחבר לטכנולוגיה

סמסונג ישראל וטרמינל X משיקות שיתוף פעולה חדש, שבמסגרתו מכשירי Galaxy המתקפלים משתלבים בהפקת אופנה ויופי ובקמפיין משותף. השיא: אירוע שייערך היום בתל אביב
הראל ויזל (צילום דימה טליאנסקי, מסך אתר terminalx.)
SAMSUNG ישראל ו-TERMINAL X משיקות מהלך תוכן משותף המחבר בין טכנולוגיה, אופנה, ביוטי ותרבות הסושיאל, לרגל השקת סדרת המכשירים המתקפלים החדשה Galaxy Z Fold 8 ו-Galaxy Z Flip 8.
שיתוף הפעולה נעשה בין SAMSUNG ישראל ל-TERMINAL X, שבשליטת קבוצת פוקס-ויזל של איש העסקים הראל ויזל, ומתמקד בחיבור בין עולם הטכנולוגיה לבין עולמות האופנה והביוטי.

צילום: דימה טליאנסקי
במרכז המהלך עומד עולם ה-K-Beauty, שהפך בשנים האחרונות מתופעת ביוטי מקומית לתרבות גלובלית המזוהה עם אסתטיקה, שגרות טיפוח ותוכן ויזואלי ברשתות החברתיות.
במסגרת שיתוף הפעולה נוצרה הפקת אופנה ויופי משותפת, המשלבת את מכשירי Galaxy עם לוקים של TERMINAL X ומותגי K-Beauty הנמכרים באתר. במהלך יום הצילומים שימשו המכשירים גם ליצירת התוכן עצמו, לצד שילובם בסטיילינג ובהפקה.
התוצרים מההפקה ילוו קמפיין בדיגיטל, בטלוויזיה, ברשתות החברתיות ובאתר TERMINAL X. בנוסף, תוצע הטבה ייעודית ללקוחות SAMSUNG באפליקציית Members.
המהלך יגיע לשיאו היום (רביעי), באירוע משותף של SAMSUNG ישראל ו-TERMINAL X שייערך בלוינסקי 61 בתל אביב. במסגרת האירוע ייפגשו עולמות האופנה, הביוטי והטכנולוגיה, עם טיפולי פנים ומוצרי K-Beauty, יצירת תוכן וצילום באמצעות מכשירי Galaxy החדשים, לצד קולינריה, מוזיקה ועיצוב.
מיה סגל, דוברת SAMSUNG ישראל, מסרה: "החיבור עם TERMINAL X נולד מתוך ההבנה שהרשתות החברתיות הפכו לזירה מרכזית שבה נוצרים ומתפתחים טרנדים בעולמות האופנה והביוטי, וכי הסמארטפון הוא למעשה הגורם המחולל בתהליך הזה, מהצילום ויצירת התוכן ועד לשיתוף שלו".
לדבריה, "החיבור בין טכנולוגיה, אופנה וביוטי מאפשר לנו להמחיש כיצד המכשירים המתקפלים משתלבים באופן טבעי בתרבות התוכן העכשווית, ביצירת זוויות תוכן מגוונות וכאקססורי אופנתי המשלים את הלוק. Galaxy לא רק ככלי טכנולוגי, אלא ככלי ליצירה, לביטוי אישי ולשיתוף".
דנה עיני, סמנכ"לית מותג, אופנה ושיווק ב-TERMINAL X, מסרה: "היום הטלפון הוא גם חלק מהלוק, אבל יותר מזה, הוא הכלי שבאמצעותו הלוק הופך לתוכן. מבחינתנו, זה בדיוק המקום שבו החיבור עם SAMSUNG הופך לטבעי".
עיני הוסיפה כי "TERMINAL X חיה בנקודת המפגש שבין אופנה, ביוטי ותרבות, ו-K-Beauty הוא דוגמה מצוינת לטרנד שנולד מתוך אסתטיקה חזקה והפך לתופעה גלובלית בזכות הסושיאל. המהלך הזה מאפשר לנו לחבר בין שלושת העולמות האלה בצורה שמרגישה רלוונטית לדור שלנו".
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה