כסף וצרכנות

הראל ויזל מרגש: טרמינל X משיקה קולקציה לזכר הלוחם שנפל בעזה

אתר האופנה המוביל בבעלות קבוצת פוקס משיק קולקציה מיוחדת ללא מטרות רווח, המוקדשת לזכרו של סמ"ר סתיו חלפון ז"ל שנפל בקרב בעזה, שנה בדיוק לאחר האסון הכבד שבו קיפח את חייו

הראל ויזל (צילום דימה טליאנסקי, מסך אתר terminalx.)
אתר האופנה המוביל בישראל, TERMINAL X (טרמינל X), שנמצא בבעותו של איש העסקים הראל ויזל וקבוצת פוקס, משיק קולקציית חולצות מיוחדת במחווה מרגשת לזכרו של סמ"ר סתיו חלפון ז"ל, לוחם בחיל ההנדסה הקרבית, שנפל בקרב בדרום רצועת עזה ב-18 ביוני 2025. הקולקציה נוצרה בשיתוף משפחתו ומתוך רצון להמשיך להפיץ את האור, הערכים, טוב הלב והאהבה שאפיינו את סתיו ולהנציח את האדם המיוחד שהיה.
סתיו חלפון ז"ל נולד ב-1 בנובמבר 2004 בפתח תקווה. כבר מילדותו בלט ברגישותו, באכפתיות שלו כלפי הסובבים אותו ובנחישותו להתמודד עם כל אתגר. הוא התגייס לצה"ל בפברואר 2023 ושירת תחילה בחיל הים בתפקיד עורפי. לאחר פרוץ מלחמת חרבות ברזל היה נחוש להפוך ללוחם, השקיע חודשים ארוכים בהכנה פיזית ומנטלית ונלחם על האפשרות לעבור למסלול קרבי. באוגוסט 2024 החל את מסלול ההכשרה כלוחם בחיל ההנדסה הקרבית, ולאחר סיום ההכשרה הצטרף ללחימה כלוחם וכנהג נמ"ר הנדסי בגדוד 603.
סתיו חלפון ז"ל (צילום: באדיבות המשפחה)
ב-18 ביוני 2025, במהלך פעילות מבצעית בחאן יונס, נפל סתיו בקרב כשהוא בן 20 בלבד, לאחר שנורה על ידי צלף במהלך פעילות מבצעית של יחידתו. משפחתו מספרת כי התקופה שבה שירת כלוחם הייתה עבורו התקופה המשמעותית והמאושרת בחייו- הגשמת חלום של ממש.
​הקולקציה החדשה לזכרו של סתיו חלפון ז"ל (צילום: טרמינל X)

סתיו נולד בעונת הסתיו ומכאן שמו. לאחר נפילתו הפך עלה השלכת לסמל ההנצחה המזוהה עמו עבור בני משפחתו, חבריו ומכריו. רבים מהם בחרו לקעקע עלה שלכת על גופם או לענוד אותו כתליון, כסמל לאדם שהיה, לאור שהפיץ ולחותם שהותיר בלבבות. מתוך ההשראה הזו נולדה קולקציית החולצות, שבמרכזה איור של עלה שלכת בקו אחד- סמל לרצף, לחיבור ולהמשכיות. מסר המבטא את האמונה כי גם כשהמסע מגיע לסיומו, הזיכרון, האהבה והמורשת ממשיכים ללוות אותנו בכל יום.
הקולקציה החדשה לזכרו של סתיו חלפון ז"ל (צילום: טרמינל X)
קולקציית החולצות עלתה לאתר TERMINAL X היום, 18 ביוני 2026, בדיוק שנה לאחר נפילתו של סתיו. החולצות זמינות לרכישה באתר במגוון מידות S-XXL ובמחיר של 89.90 שקל. את החולצות ניתן להזמין באתר TERMINAL X ולקבל משלוח מהיר 'מהיום למחר' עם שליח עד הבית. הקולקציה נמכרת ללא מטרות רווח, ונוצרה במטרה להמשיך לספר את סיפור חייו של סמ"ר סתיו חלפון ז"ל, להנציח את מורשתו ולהפיץ את הערכים, האהבה והאור שהותיר אחריו.
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה