כסף וצרכנות
בעקבות ביטולי הטיסות: מחיר כרטיס לכיוון אחד זינק ל-2,000 דולר
הישראלים שמחפשים דרך לחזור מתאילנד נתקלים במחירים של אלפי דולרים לכיוון אחד. באילו תאריכים המחיר יורד, ומה ההסבר של ארקיע לעלות הכרטיסים בטיסה הנוספת שהוסיפה לישראל?
השעיית טיסות פליי דובאי לישראל וממנה - מחייבת נוסעים לחפש חלופות לחזרה הביתה. חברת התעופה הודיעה כי ההשעיה תיבחן מחדש בהתאם להתקדמות החקירה וטרם נקבה במועד לחידוש הפעילות. אז איך הישראלים חוזרים? עבור מי שמחפש כעת טיסה ישירה מתאילנד, החלופה עלולה לעלות אלפי דולרים לכיוון אחד.
לפי בדיקת המחירים היום (חמישי) כרטיס לטיסת ארקיע מבנגקוק לתל אביב ב-5 באוקטובר הוצע ב-1,999 דולר במחלקת תיירים. במחלקת העסקים המחיר הגיע ל-4,100 דולר. בטיסה ב-3 באוקטובר הוצע כרטיס במחלקת תיירים ב-1,750 דולר.
בתאריכים מסוימים בהמשך החודש הוצגו מחירים נמוכים יותר: בטיסות ב-12 וב-17 באוקטובר עמד מחיר כרטיס במחלקת תיירים על 1,699 דולר ובמחלקת עסקים על 2,200 דולר.
בתגובתה לפרסום הבהירה ארקיע ב"וואלה" כי מדובר בטיסה סדירה נוספת שהוסיפה ללוח הטיסות ולא בטיסת חילוץ. "לצורך הפעלתה המטוס יוצא לבנגקוק ללא נוסעים, כאשר אין גורם שמכסה את עלות הטיסה הריקה", הסבירה. החברה העריכה את עלות הפעלת הטיסה בכחצי מיליון דולר, וציינה גם את העלייה במחירי הדלק הסילוני כגורם שמכביד על ההוצאות.
כזכור, אמש הוסטה טיסת פליי דובאי מדובאי לנתב"ג לנחיתה בטאבוק שבסעודיה בעקבות אירוע אלים בתא הטייס. הנוסעים הועברו בהמשך לישראל במטוס חלופי, ונסיבות האירוע נחקרות. בעקבות התקרית השעתה החברה את פעילותה בקו לישראל וממנה.
עוד ב-
במקביל, ארקיע הודיעה כי היא נערכת לחידוש הקו הישיר בין תל אביב לדובאי עם תכנון לשתי טיסות ביום. הפעלתן עדיין תלויה בהשלמת ההיערכות ובקבלת האישורים מגורמי המדינה והביטחון.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



