תרבות ופנאי
טל גלבוע בווידוי מטלטל: "לאחר 33 שנה עשיתי את זה, ישתבח שמו"
לפני כחודש היא חשפה כי הפסיקה לעשן כפי שהבטיחה שתעשה אם בן אחותה גיא גלבוע דלאל יחזור מהשבי בעזה. כעת היא חושפת כי במקביל לכך, היא נגמלה מדבר נוסף
לפני כחודש חשפה יוצאת האח הגדול, טל גלבוע כי היא הפסיקה לעשן. היא קישרה זאת לחזרתו מהשבי של בן אחותה, גיא גלבוע גלאל, כשאמרה כי אמא שלו, אחותה מירב, חזרה לעשן בתקופת השבי. בהמשך לכך אמרה טל: "הבטחתי שכשגיא ישוב אלינו, אפסיק לעשן, לקח לי זמן, הגוף והנפש עדיין בטראומה אבל אחרי 33 שנים".
אמש (ראשון) היא העלתה פוסט חשוף במיוחד לעמוד האינסטגרם שלה ובו שיתפה כי במקביל לעישון, היא הפסיקה ליטול גם 'ציפרלקס' - כדורים נוגדי דכאון. לדבריה, היא החלה להשתמש בכדורים חודשים ספורים לפני שחרורו של גיא מהשבי בעזה כשהרגישה "באפיסת כוחות".
"כשלושה חודשים לפני שגיא שוחרר מהשבי התחלתי לקחת ציפרלס", כתבה גלבוע. "הרגשתי על אדי דלק. לא הצלחתי ללכת, הייתי חודש בבית, זזתי מהבריכה לאמבטיה רק לא להרגיש את הכאב ברגליים". היא ממשיכה לתאר מה הוביל אותה: "הרופא אמר לי ציפרלקס. התנגדתי. לא הסכמתי ובסוף הרגשתי שזה מוצא אחרון, זה באמת הציל את חיי. כשגיא חזר, הרגשתי שאני לא מוכנה עוד לשחרר, מודה, פחדתי".
עוד ב-
היא שבה והתייחסה להחלטה הגדולה שקיבלה לפני כחודש: "לפני חודש קיבלתי החלטה, לא ידעתי מה יהיה, אבל מקץ חודש אני יכולה להגיד שהפסקתי ליטול ציפרלקס והפסקתי לעשן", המשיכה בגאווה. "דברים שאמרתי שאעשה כשגיא יחזור. בעזרת השם וברוך השם הוא פה איתנו. לקח לי כמעט חצי שנה, אבל לבסוף עשיתי את זה. ישתבח הבורא לעד", סיכמה.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



