תרבות ופנאי

השחקנית האהובה בבשורה קשה בגיל 53: "חליתי בסרטן סופני"

לוסי דייוויס, שכיכבה בתפקיד דון טינסלי בגרסה הבריטית המקורית של "המשרד", חשפה כי אובחנה לפני שנה וחצי בסרטן שד בשלב 4, שהתפשט לעמוד השדרה, לירך ולצלעות. לצד הבשורה הקשה, היא מבקשת מהציבור שלא להתעלם מסימנים חריגים ולהיבדק בזמן
לוסי דיוויס (צילום מסך מאינסטגרם reallucydavis)
השחקנית הבריטית לוסי דייוויס, המוכרת בעיקר בזכות תפקידה כדון טינסלי בסדרה "המשרד", חשפה כי היא מתמודדת עם סרטן שד בשלב 4. בפוסט אישי שפרסמה ברשתות החברתיות סיפרה דייוויס, בת 53, כי אובחנה במחלה לפני כשנה וחצי וכי הסרטן כבר התפשט לעצמותיה.
לדבריה, הגרורות נמצאות בעמוד השדרה, בירך הימנית ובצלעות. דייוויס כתבה כי המחלה חשוכת מרפא וכי בשלב שבו אובחנה היה מאוחר מדי לטיפול כימותרפי. היא סיפרה כי הסימן הראשוני שהבחינה בו לא היה גוש ברור, אלא אזור קטן וקשה בשד, שכמעט לא גרם לה לפנות לבדיקה. בעקבות זאת היא קראה לעוקביה שלא להתעלם משום סימן חריג ולגשת להיבדק.
דיוויס סיפרה גם על הקשיים הפיזיים שהיא חווה בעקבות המחלה. לדבריה, כאבים עלולים להקשות עליה לעמוד וללכת במשך זמן ממושך, ולעיתים היא נעזרת בכיסא גלגלים. לצד ההתמודדות עם המחלה, היא כתבה כי היא מנסה לנצל את הזמן שנותר לה ולחיות אותו בצורה מהנה ככל האפשר.
השחקנית התייחסה גם לאופן שבו היא מבקשת מהקרובים אליה להתמודד עם מצבה. לדבריה, להומור יש תפקיד מרכזי בחייה, והיא ביקשה מחבריה ומבני משפחתה להמשיך לצחוק איתה ולא להתייחס אליה כאדם חולה. היא הוסיפה כי אינה מפחדת ממה שיבוא בהמשך וכי היא שלמה עם מצבה.
לצד ההתמודדות האישית, דייוויס הבהירה כי בכוונתה להמשיך לפעול למען זכויות בעלי חיים וכי היא עדיין רוצה להמשיך לעבוד. לדבריה, המשחק הוא אחת ההנאות הגדולות בחייה והיא עדיין מסוגלת לעסוק בו. דייוויס זכתה לפרסום בגרסה הבריטית המקורית של "המשרד", ששודרה בין 2001 ל-2003, ובה גילמה את פקידת הקבלה דון טינסלי ואת מושא אהבתו של טים קנטרברי, בגילומו של מרטין פרימן. בהמשך הופיעה בין היתר ב"מת על המתים", "וונדר וומן" ובסדרה "הרפתקאותיה המצמררות של סברינה".
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה