תרבות ופנאי

אבל בעולם התרבות: כוכב אופרות הסבון הלך לעולמו בגיל 62

רוברט קלקר-קלי, שכיכב בדרמות היומיות המצליחות ביותר בארה"ב, הלך לעולמו. נציג משרד חוקר מקרי המוות אישר את הפרטים, בעוד שנסיבות מותו המפתיע נותרו בשלב זה מסתוריות

כוכב קולנוע-אילוסטרציה AI
אבל ירד על חובבי אופרות הסבון ברחבי העולם: השחקן האמריקאי רוברט קלקר-קלי, המוכר למיליוני צופים בזכות תפקידו המרכזי בדרמות היומיות המצליחות של הטלוויזיה האמריקאית, הלך לעולמו בגיל 62.
נציג מטעם משרד חוקר מקרי המוות במדינת מיזורי אישר את הפרטים לאתר הבידור TMZ ומסר כי קלקר-קלי נפטר ב-3 באוקטובר. נכון לשלב זה, נסיבות ומעטפת נסיבות מותו טרם הותרמו או פורסמו.
הקריירה של קלקר-קלי החלה להיבנות כבר ב-1987, כאשר פרץ לתודעה בתפקיד סם פאולר בסדרה "עולם אחר" (Another World). אולם הזינוק הגדול והמטאורי שלו התרחש ב-1992, כאשר נכנס לנעליו התובעניות של השחקן פיטר רקל ומונה לגלם את דמותו של בו בריידי בסדרה האהובה "ימי חיינו".
במשך שלוש שנים רצופות ניצב במרכז העלילה לצד השחקניות קריסטיאן אלפונסו (הופ בריידי) וליסה רינה (בילי ריד), והפך לאחד הכוכבים הבולטים על המסך. הפופולריות העצומה שלו זיכתה אותו ב-1994 בפרס השחקן הראשי המצטיין מטעם המגזין הנחשב Soap Opera Digest. שנה לאחר מכן, זכה יחד עם ליסה רינה בפרס "הזוג הלוהט ביותר", רגע לפני ששניהם נפרדו מהסדרה ורקל חזר לתפקיד.
הוא לא עצור שם: בתחילת שנות ה-2000 הצטרף לאופרת סבון מיתולוגית נוספת, "ג'נרל הוספיטל", שבה נכנס לדמותו של הנבל סטברוס קסדין בשנים 2001–2002, וחזר להופעות אורח מיוחדות גם ב-2013 וב-2014. מעבר לאורחי הזרקורים והמצלמות, החזיק קלקר-קלי בתשוקה נוספת ועבד באופן מקצועי כטייס.
חייו האישיים של קלקר-קלי ידעו תהפוכות ומערכות יחסים עם קולגות מתעשיית המשחק. ב-1988 נישא לשחקנית לינדה רטנר, נישואים שהסתיימו בגירושים ב-1992. חמש שנים לאחר מכן, ב-1997, צעד שוב אל החופה עם השחקנית מרים פאריש, ששיחקה לצדו ב"ימי חיינו". השניים חיו יחד במשך כ-16 שנים עד לגירושיהם ב-2013.
על אף ששמר על פרופיל נמוך בשנים האחרונות, שמו חזר לקדמת הבמה מוקדם יותר השנה בעקבות יציאת ספר הזיכרונות של שותפתו לשעבר למסך, ליסה רינה. בספרה חשפה רינה טענות קשות על התנהלותו בסט הצילומים של "ימי חיינו", וטענה כי נהג כלפיה באלימות מילולית, הפעיל מניפולציות וניהל משחקים פסיכולוגיים.
היא אף טענה כי עזיבתו הפתאומית באותם ימים הובילה את רשת NBC להציב אבטחה צמודה סביבה וסביב קריסטיאן אלפונסו במשך מספר שבועות. קלקר-קלי בחר שלא להגיב פומבית להאשמות אלו עד יום מותו.
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה