השוק
בשווי 8 מיליארד שקל: ענקית התחבורה אגד בדרך להנפקת ענק
מהלך ענק בשוק ההון המקומי נחשף בדו"חות הפיננסיים של בעלת השליטה קיסטון, שמכינה את הספינה הגדולה להנפקה כבר בשנה הקרובה ומכוונת לזינוק דרמטי בשווי החברה
ענקית התחבורה הציבורית אגד שנמצאת בשליטת קרן קיסטון, צפויה לעשות את דרכה לבורסה לניירות ערך בתל אביב כבר במהלך השנה הקרובה.
בקיסטון מכוונים להנפקה לפי שווי שוק של כ-8 מיליארד שקל — זינוק של 2 מיליארד שקל לעומת השווי שלפיו ביצע בית ההשקעות מיטב עסקה לרכישת 10% ממניות אגד במרץ האחרון. כיום מוערכות מניותיה של קיסטון באגד בספרי הקרן בשווי של 2.7 מיליארד שקל.
במהלך שיחת משקיעים שנערכה עם פרסום הדו"חות, התייחס נבות בר למהלך ואמר: ״זה עוד מעט יקרה, זאת ספינה גדולה אבל אנחנו מכינים אותה שתגיע לבורסה כבר בשנה הקרובה".
עוד ב-
היערכות זו מסמנת את אחד ממהלכי ההנפקה המרכזיים והמסקרנים ביותר שצפויים להתרחש בשוק ההון המקומי, כאשר הפיכתה של אגד לחברה ציבורית תאפשר לה להרחיב את פעילותה ולגייס מקורות מימון חדשים.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



