אוכל
עוגיות שוקולד צ'יפס נימוחות ועשירות בכלום מאמץ ובקערה אחת
עוגיית שוקולד צ'יפס היא אחת מהעוגיות הכי אהובות בעולם כולו, לא פלא שהיא קיבלה יום בינלאומי מיוחד משלה. לכבוד היום המרגש - קבלו מתכון קליל שכל אחד יכול לעשות. והתוציאה? פשוט מדהימה!
בא לכם רגע מתוק? לכבוד היום הבינלאומי לעוגיית השוקולד צ'יפס, מצאנו לכם מתכון שאי אפשר לפספס. הכל נזרק לקערה אחת ובכלום מאמץ יש לכם עוגיות עשירות, נימוחות וכאלו שאי אפשר להפסיק לזלול.
הבלוגרית ויוצרת המתכונים עדי מרום, פרסמה מתכון קליל. כל מה שאתם צריכים לעשות זה לעקוב אחרי ההוראות ותוך פחות מחצי שעה - יש לכם מגש עוגיות ריחניות וטעימות.
עוד ב-
מצרכים:
200 גרם חמאה רכה
3/4 כוס סוכר לבן (150 גרם)
1/2 כוס סוכר חום (80 גרם)
ביצה L
מחית וניל/ מקל וניל (לא חובה)
2 כוסות קמח (260 גרם)
חצי כפית סודה לשתייה
חצי כפית אבקת אפייה
150 גרם שוקולד מריר קצוץ
אופן ההכנה:
מניחים בקערה חמאה רכה, סוכר לבן וחום ומערבבים יחד היטב למשחה חלקה.
מוסיפים ביצה ומערבבים עד איחוד
מוסיפים מחית וניל (לא חובה), קמח, סודה לשתייה ואבקת אפייה, מערבבים טוב הכל עד קבלת בצק עוגיות.
להוסיף שוקולד קצוץ גס ולערבב עד איחוד ולא יותר.
בעזרת כף של גלידה צרו עיגולים בגודל שווה (80 גרם), תניחו על תבנית והכניסו הכדורים למקפיא לכ-25 דקות.
לאחר הקפאה סדרו בתבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים גדולים כ-6 יחידות במגש
אפו את העוגיות בחום של 180 מעלות טורבו כ-13 דקות.
לאחר מכן יש להוציא מהתנור ולסנן על השייש עד שמתקררות לגמרי ומתייצבות.
200 גרם חמאה רכה
3/4 כוס סוכר לבן (150 גרם)
1/2 כוס סוכר חום (80 גרם)
ביצה L
מחית וניל/ מקל וניל (לא חובה)
2 כוסות קמח (260 גרם)
חצי כפית סודה לשתייה
חצי כפית אבקת אפייה
150 גרם שוקולד מריר קצוץ
@a.bake.and.cake עוגיות שוקולד צ’יפס קלאסיות! בצאת כיפור עם כוס חלב בצד זה חובה באמת חובה 200 גרם חמאה רכה 3/4 כוס סוכר לבן = 150 גרם 1/2 כוס סוכר חום = 80 גרם ביצה L מחית וניל/ מקל וניל (לא חובה) 2 כוסות קמח = 260 גרם חצי כפית סודה לשתייה חצי כפית אבקת אפייה 150 גרם שוקולד מריר קצוץ אופן ההכנה: בקערה נניח חמאה רכה, סוכר לבן וחום ונערבב יחד היטב למשחה חלקה, נוסיף ביצה ונערבב עד איחוד, נוסיף מחית וניל (לא חובה), קמח, סודה לשתייה ואבקת אפייה, נערבב טוב הכל עד קבלת בצק עוגיות, נוסיף שוקולד קצוץ גס ונערבב עד איחוד ולא יותר. בעזרת כף של גלידה ניצור עיגולים בגודל שווה (80 גרם) ונניח על תבנית, נכניס את הכדורים שנוצרו למקפיא כ25 דקות. לאחר הקפאה נסדר בתבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים גדולים כ6 יחידות במגש (חשוב). נכניס את העוגיות לאפייה בחום של 180 מעלות טורבו כ-13 דקות, נוציא מאפייה ונצנן בחוץ עד שמתקררות לגמרי ומתייצבות, זה הכל תהנו! #שוקולדציפס #עוגיותשוקולדצ׳יפס #cupcut ♬ צליל מקורי - Adi marom
אופן ההכנה:
מניחים בקערה חמאה רכה, סוכר לבן וחום ומערבבים יחד היטב למשחה חלקה.
מוסיפים ביצה ומערבבים עד איחוד
מוסיפים מחית וניל (לא חובה), קמח, סודה לשתייה ואבקת אפייה, מערבבים טוב הכל עד קבלת בצק עוגיות.
להוסיף שוקולד קצוץ גס ולערבב עד איחוד ולא יותר.
בעזרת כף של גלידה צרו עיגולים בגודל שווה (80 גרם), תניחו על תבנית והכניסו הכדורים למקפיא לכ-25 דקות.
לאחר הקפאה סדרו בתבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים גדולים כ-6 יחידות במגש
אפו את העוגיות בחום של 180 מעלות טורבו כ-13 דקות.
לאחר מכן יש להוציא מהתנור ולסנן על השייש עד שמתקררות לגמרי ומתייצבות.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(3):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
3.עוגיותכוכבה 05/2025/19הגב לתגובה זו0 0בלי טורבו. כמה זמן אפיהסגור
-
2.אפשר להמיר חמאה בשמן? (ל"ת)רחל 05/2025/17הגב לתגובה זו4 4סגור
-
1.מושלמותישראלית 05/2025/16הגב לתגובה זו0 0וואוווו... הכנתי אותם בגירסת פרווה נטורינה, יצאו מושלמותתתתתתת.סגור



