אוכל

הצרכנים זועמים: מה שכחו לשים ב"שוקולד דובאי" של עלית?

האם הגרסה הישראלית של שוקולד דובאי היא בעצם בלוף? אחרי שצרכנים התלוננו שבשטראוס עלית שכחו לשלב את אחד המרכיבים העיקריים בטרנד העולמי, בחברת המתוקים הגיבו: התחשבנו בקהילת האלרגים ובשומרי כשרות

מערכת ice | 
שוקולד דובאי (צילום shutterstock)
טרנד שוקולד דובאי אומנם נמצא כבר בדעיכה אבל לצרכנים שגילו את השילוב המופלא שבין שערות קדאיף, פיסטוק ושוקולד נולד לאחרונה תחליף כחול לבן שנמכר במחיר של 22 שקלים לחפיסה של 153 גרם.
התחליף, מבית שטראוס-עלית, הוא סוג של פרשנות מקומית לטירוף שכבש את העולם ונמכר בגרסה המקורית סביב ה-60 שקלים (והרבה יותר מזה דרך ספסרים).
על החפיסה הישראלית תמצאו את הכיתב "שוקולד עלית בסגנון דובאי" ואת התיאור הלא מבטיח כי השוקולד כולל מילוי "בטעם פיסטוק".
צרכנים שבחנו את הרכיבים ואת השוקולד בעל המראה היוקרתי גילו כי בניגוד לגרסה המקורית, בעלית החסירו את אחד משלושת המרכיבים העיקריים בממתק – הפיסטוק והסתפקו במחית תעשייתית שאין בה אפילו  זכר לאגוז.
כתבת האוכל של מאקו, ריטה גולדשטיין, כבר הספיקה לכנות אותו "שערורייה" ו"אכזבה" מתוקה מדי שלא דומה למקור. בעוד צרכנים רבים ברשת התלוננו על זלזול בלקוחות ועל  מחיר מופקע ביחס לתמורה.
זו אגב לא הייתה התלונה היחידה של חובבי המתוק שטענו שעלית יצרה שלוש אריזות שונות לאותו שוקולד בדיוק בתקווה שצרכנים יטעו לחשוב שמדובר בגרסאות מריר, חלב ולבן של שוקולד "דובאי" - ויקנו יותר.  
למי שבכל זאת שוקל לנסות את השוקולד בעצמו, כדאי לקחת בחשבון כי בחפיסה אחת ישנן 18 כפיות סוכר.
מחברת שטראוס נמסר (בהודעה לתוכנית "הצינור"): "הקרם בטעם הפיסטוק וייצור המקומי מאפשרים גם לקהלים שעד היום לא יכלו ליהנות מהטעם הפופולרי, כמו קהילת האלרגים לפיסטוק ולציבור שומר הכשרות הגבוהה לאכול".
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה