אוכל

לאחר 27 שנה: המסעדה המיתולוגית בהרצליה נפרדת

מוסד הסושי המיתולוגי שהיה מחלוצי המטבח היפני בישראל ברחוב ייסגר ויביא לסיומו של פרק מפואר ברחוב שנקר 7. כל הפרטים על ההחלטה של חברת "גב ים" והתאריך שבו הדלתות ייסגרו.
סושי (צילום shutterstock)
סופה של תקופה קולינרית בהרצליה פיתוח: מסעדת קיוטו הוותיקה, מחלוצות המטבח היפני והסושי בישראל, תפנה את המתחם המיתולוגי ברחוב שנקר ב-27 באוגוסט, בתום 27 שנות פעילות. ההחלטה הדרמטית התקבלה בעקבות שינויים מבניים מתוכננים בנכס, אשר אינם מאפשרים את המשך הפעלת המוסד הקולינרי במתווה הקיים.
בעלי המסעדה, שמעון באבו, מסר כי בחודשים האחרונים נערך משא ומתן מול חברת גב ים לחידוש הסכם השכירות. עם זאת, החברה החליטה בימים האחרונים לבנות לובי כניסה למשרדים במבנה, תוך שימוש בחלק ניכר משטח המסעדה. המשמעות המעשית הייתה הפסקת פעילות ממושכת ובנייה מחדש של המקום כולו, מה שהוביל את הבעלים להחליט על סיום ההתקשרות.
למרות העזיבה של הפינה ההיסטורית, בהנהלת המסעדה מדגישים כי אין מדובר בסוף הדרך עבור המותג האהוב, אלא במעבר והתחדשות. הבעלים ציין כי מנוהל משא ומתן למציאת מקום חליפי במטרה לפתוח את המסעדה בלוקיישן חדש. "הודענו כי ההתקשרות תסתיים ב-27 באוגוסט, ובזמן הקרוב נעדכן על המיקום החדש", הדגיש באבו.
פינוי המתחם המוכר חותם פרק מפואר של כמעט שלושה עשורים בלב סצנת המסעדנות הישראלית. כעת ממתינים המבקרים והסועדים הנאמנים לדיווח הרשמי על היעד הבא של המוסד האסייתי.
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה