בריאות

אולטרסאונד מרחוק? חברת המכשור הרפואי נכנסת לשוק באוסטרליה

בהסכם של החברה הישראלית פלסאנמור עם מרכז רפואי באוסטרליה, האחרון ירכוש מהחברה הישראלית ציוד המאפשר לבצע בדיקות אולטרסאונד לנשים בהריון - מרחוק
מערכת ice | 
דר אלעזר זוננשיין מנכל פלסאנמור עם מכשיר החברה (צילום פלסאנמור)
חברת פלסאנמור הודיעה על כך שחתמה על מזכר הבנות עם GCUH - Gold Coast University Hospital, מרכז אוניברסיטאי רפואי הפועל במדינת קוויסלנד שבאוסטרליה.
במסגרת ההסכם, תספק החברה מוצר שלה המספק פתרון לביצוע בדיקות אולטרסאונד ביתי מרחוק לנשים בהריון.
ההסכם קובע גם שהמוסד ישמש כ"מרכז מצוינות" באוסטרליה למוצר Pulsenmore ES. בתמורה, המרכז הרפואי אשר הינו חלק ממערך הבריאות הציבורית במדינה, יזכה להנחות בגין רכישת מכשירים בהתאם לרכישה של כמות מינימלית כפי שקבעו החברות במזכר זה. 
המזכר, הוא המשך למהלך בו המוסד הרפואי הגיע להסכם לרכישת 100 יחידות ממכשיר האולטרסאונד הנ"ל. כאשר בשנה הראשונה יערך ניסוי מסחרי. ההסכם כולל תנאים מקובלים בהסכמים מסוג זה כמו גם אחריות על הדרכה לשימוש במכשיר.
לפי הערכת החברה וכפי שסיכמו ביניהן, משך ההסכם הכולל עומד על ארבע שנים והוא ניתן להארכה לשתי תקופות נוספות, שנה כל אחת. המכשיר עצמו, הוא כאמור מכשיר אולטרסאונד אך ייחודו הוא בכך שהוא בגודל כף יד ובצורת תושבת אשר מתחברת לטלפון חכם וכך בעצם מתבצעת סריקת אולטרסאונד לצורך ניטור רפואי מרחוק. 
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה