חדשות

שלמה קרעי: "פורעים ערבים הורסים כל חלקה טובה ומבצעים פוגרומים ביהודים"

חבר הכנסת מהליכוד במכתב ליו"ר ועדת החוץ והביטחון אורנה ברביבאי בו הוא דורש ממנסה לכנס את הוועדה בדחיפות. קרעי במכתב: "בימים האחרונים ישראל ניצבת בפני מתקפה של אויביה מבית ומבחוץ"
אביחי דלאל |  1
שלמה קרעי
חבר הכנסת ד"ר שלמה קרעי  מהליכוד פתח את היום (רביעי) במכתב עם קריאה דחופה ליושבת ראש הזמנית של ועדת החוץ והביטחון, ח"כ האלופה במיל' אורנה ברביבאי ובו הוא קורא לה לדון בכינוס הוועדה בדיון על פרעות בערים המעורבות ובמתקפת הטרור של חמאס על ערי ישראל. 
קרעי דרש מברביבאי לזמן את מפכ"ל המשטרה, רנ"צ קובי שבתאי ואת הרמטכ"ל, רא"ל אביב כוכבי. במכתב כתב קרעי: "בימים האחרונים ישראל ניצבת בפני מתקפה של אויביה מבית ומבחוץ. פורעים ערבים החליטו להרוס כל חלקה טובה ולבצע פוגרומים של ממש ביהודים בערים המעורבות, בבתי כנסת ובכל רכוש יהודי אשר בדרכם. כמו כן, ארגון הטרור חמאס, תוקף ביתר שאת את ערי ישראל בטילים ורקטות. אני קורא לך לכנס את מליאת הוועדה לאלתר לדון בהתרחשויות אלו לאלתר". נכון לכתיבת מילים אלה, ברביבאי עדיין לא הגיבה למכתב. 

כמו כן, המכתב הזה מצטרף  לרוחות הסוערות ברחבי ישראל. כזכור,  אתמול (שלישי) בשעות הקטנות של הלילה אושרה כניסת כוחות מג"ב ויס"מ לעוצר צבאי. בנוסף, שיגורים בלילה הובילו לפגיעה ישירה בבית ביהוד ומוות של אב וביתו כתוצאה מפגיעה ישירה בבית בלוד. כשבמקביל רעשי רקע של הפרות סדר בערים מעורבות.
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    מוות לערבים
    שמאל ומערכת האכיפה 05/2021/12
    הגב לתגובה זו
    1 0
    מוןת לערבים
    סגור