חדשות
צפו: מנדלבליט מחמיא לנתניהו: "ראש ממשלה מצוין ויש לו הרבה זכויות"
היועמ"ש השתתף בוועידה של חדשות 13 וטען: "אני שלם עם כתב האישום נגד ראש הממשלה, אפשרי לפצל את תפקיד היועמ"ש, הנזקים יהיו רבים יותר", אלי ציפורי תקף: "בולשיט"
במסגרת ועידת חדשות 13 שנערכה היום (חמישי) התארח היועץ המשפטי לממשלה אביחי מנדלבליט לראיון עם מודי בר און והתייחס לכמה מהנקודות החשובות ביותר כרגע בפוליטיקה הישראלית ובעיקרה התיקים נגד ראש הממשלה בנימין נתניהו והאפשרות לפצל את התפקיד בו הוא מכהן.
מנדלבליט אמר לבר און: "אני מאוד מעריך את מר נתניהו. הוא ראש ממשלה מצוין ויש לו הרבה זכויות. אני שלם עם כתב האישום נגדו. דעתי והיא לא חדשה: אפשרי לפצל את תפקיד היועמ"ש. הדעה האישית שלי שיש יתרונות ויש חסרונות אבל באופן משמעותי הנזקים מהפיצול יהיו רבים הרבה יותר".
עוד דיבר במהלך הראיון עם בר און על האהבה לכדורגל ואפילו הביע בקיאות מרשימה בכמה אירועים היסטוריים בכדורגל, כאשר גם נתן את התייחסותו לאירועי הדרבי התל אביבי בגמר הגביע שהסתיים במהומה גדולה.
העיתונאי אלי ציפורי כתב: "מנדלבליט טוען שכתב האישום של נתניהו ״מבוסס על ראיות״. בולשיט. א. הראיות על ״היענות חריגה״ מפוברקות כיוון שהפרקליטות לא טרחה לבדוק את מהות הפניות. ב. אף אחד לא ניסה לשאול אותו איך נעלמה ערמה ענקית של ראיות שכולן מזכות את נתניהו. ואיך הוא לא נחשף אליהן? כי הן הוסתרו בכוונה".
"
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה


