משפט

הזמר האהוב מסתבך? "מלשינים אחד אחד"

כוכב "אקס פקטור" הפתיע ותקף בחשבון האינסטגרם שלו את משטרת ישראל, עדיין לא ברור מה המקרה והסיבה לכך
מערכת ice | 
זמר-אילוסטרציה (צילום shutterstock)
אופק פרץ, הידוע בשם הבמה "אופק המלאך" שפרץ לחיינו בתכנית הריאליטי "אקס פקטור" ברשת 13 העלה הרבה ספקולציות למעריציו בעקבות סטורי שנוי במחלוקת שהעלה כנגד משטרת ישראל.
הזמר בחשבון האינסטגרם האישי שלו העלה תמונה שבו נראה שוטר על מדים רושם דו"ח לזמר. אופק כתב: "מלשינים אחד אחד", אך עדיין לא נחשף מה קרה באותה סיטאוציה עם השוטר.
רק לאחרונה, זמר נוסף הסתבך עם משטרת ישראל. הראפר בן ה-22, הנוק דוויט, "באלישג" שהתפרסם בקרב בני הנוער ברשתות החברתיות, נעצר בחשד למעורבות בתקיפה חמורה במועדון בתל אביב ולאחר כמה ימים השתחרר ממעצר. "באלישג" בחשבון האינסטגרם שלו לאחר שחרורו הגיב להאשמות: "רוצה לפתוח בהתנצלות כנה בפני כל מי שעוקב, אוהב ותומך בי"
עוד הוסיף: "בתקופה האחרונה נחשפתם לתכנים לא פשוטים, ולצערי לאירועים שלא ראויים לקרות - בטח לא מול עיניים של ציבור שלם שמאמין לי". הראפר לקח אחריות: "במקביל, אני יודע שלא הייתי מספיק נוכח ברשתות – זה הגיע מתוך רצון לקחת רגע לחשוב, להירגע, לעשות סדר בדברים, גם בראש וגם בלב. זו לא בריחה -זו אחריות".
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה