משפט
בית המשפט העליון קיבל את ערעורה של פאינה קירשנבאום
משך מאסרה של פאינה קירשנבאום ,שהורשעה בעוון שחיתות בפרשת ישראל ביתנו, קוצר בשנתיים וחצי, בנוסף לכך גובה הקנס הכספי אותו הייתה צריכה לשלם קטן גם הוא
בית המשפט העליון הודיע היום (רביעי) כי קיצר בשנתיים וחצי את משך מאסרה של סגנית שר הפנים לשעבר פאינה קירשנבאום. הקיצור מגיע בעקבות קבלת ערעורה של עורכי דינה של קירשנבאום על גזר הדין של בית המשפט המחוזי בתל אביב. גזר הדין המקורי העניש את קירשנבאום לתקופת מאסר בת 10 שנים, געת הוכרז כי מאסרה יסתכם ב-7 וחצי שנים. כמו כן הקנס שהוטל עליה הופחת מ-900 אלף שקלים ל-500 אלף שקלים.
כזכור קירשנבאום הורשעה בעוון שוחד בפרשה 242, פרשת ישראל ביתנו. מדובר באחת מפרשיות השוחד המסובכות והמתוקשרות. לפי כתב האישום במשך שש שנים קירשנבאום העבירה תקציבים לעמותות ובתמורה זכתה לטובות הנאה וחתכה מהתקציבים סכום הקרוב ל-2 מיליון שקל שבסכומים האלה קירשנבאום השתמשה לצרכים אישיים.
עוד ב-
הפרשה החלה בשנת 2006, שם קירשנבאום ניצלה את תפקידיה כמזכ"לית מפלגת "ישראל ביתנו" וסגנית שר הפנים להעביר תקציבים קואליציוניים לגופים השונים ובתמורה זכתה להטבות של נופשים, יחסי ציבור, מימון נסיעות לחו"ל ועוד. פרשת ישראל ביתנו פרצה לתודעה הציבורית בשנת 2014.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.פאינהרונה 01/2023/11הגב לתגובה זו0 0אישה מושחתת של תחתית הביבים מגיע לךלשלם על מעשיך ע"ח אחרים וגדלות כח למה לא חשבת על כך קודם לכל מעשה יש תוצאהסגור



