בארץ

מרדכי דוד הפתיע את לוסי אהריש וצחי הלוי: "זה המחיר"

אחרי "פרשת האינשאללה" והתביעה בסך 2.6 מיליון שקל נגד רמי בן יהודה, הרוחות שוב סוערות: פעיל הימין מרדכי דוד התעמת עם בני הזוג ביציאה מהדיון בבית המשפט: "אשתך מפיצה שקרים, זה המחיר" | כל הפרטים

מערכת ice |  1
לוסי אהריש ומרדכי דוד (צילום מסך רשת 13, shutterstock, פלאש 90/ אבשלום ששוני)
הסערה סביב העיתונאית לוסי אהריש ובעלה, השחקן צחי הלוי, מסרבת לרדת מהכותרות. לאחר שבועות של פולמוס ציבורי חריף, הפגנות מחוץ לביתם ותביעת ענק שהגישו בני הזוג, נדמה שמבצע שאגת הארי גרם לסערה לדעוך אלא שכעת תיעוד חדש מהימים האחרונים מציג עימות חזיתי ומתוח מחוץ לבית משפט השלום בתל אביב.
 
כזכור, בני הזוג הגישו תביעת לשון הרע בסך 2.6 מיליון שקל נגד פעיל הימין רמי בן יהודה. לפי כתב התביעה, בן יהודה פרסם במהלך חודש פברואר פוסטים ותמונות ערוכות בהם כינה את אהריש "מחבלת תקשורתית" ואת הלוי "בוגד" שמכר את נשמתו.

כעת, היום (ראשון) בעוד הדיונים המשפטיים נמשכים, פעיל המחאה מרדכי דוד, שהיה ממובילי המחאות מחוץ לביתם של הזוג, תיעד את עצמו מתעמת איתם ביציאה מהדיון בבית המשפט השלום שברחוב שוקן שבתל אביב. בסרטון נראים אהריש והלוי מנסים להיכנס למונית הממתינה להם, בזמן שדוד מטיח בהם האשמות קשות.

"באתי להפגין נגד הגזענות שלך", צעק דוד לעבר אהריש, "למה ראיינת את זאת מ'מסתכלים לכיבוש בעיניים'? את מכניסה לאולפן אנשים שמעלילים עלילות נגד חיילי צה"ל? מה אכפת לי מהאינשאללה שלך בכלל, את מי זה מעניין".

השיא נרשם כאשר הפעיל התקרב לשחקן צחי הלוי ופנה אליו ישירות: "צחי, איתך אין לנו בעיה, אבל אשתך חוצפנית. זה המחיר - כשאשתך מדברת שקרים ומפיצה עלינו שקרים, זה המחיר".
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    מרדכי חזק ואמץ! (ל"ת)
    אסף 03/2026/22
    הגב לתגובה זו
    1 2
    סגור