בארץ
למעלה מ-2,500 מנות פלאפל: המהלך המרגש של החברה הגדולה
ימים ספורים לאחר שענקית הביטוח הציגה רווחי עתק של מאות מיליוני שקלים, המנכ"ל רונן אגסי וההנהלה הבכירה החליטו לעזוב את המשרדים ולצאת למהלך מרגש בשטח יחד עם כוכב קופה ראשית
ימים ספורים לאחר שהציגה תוצאות שיא ברבעון השני, המנכ"ל רונן אגסי וצוות ההנהלה הבכיר הצטרפו למיזם "סיירת פלאפל" וחילקו אלפי מנות לכוחות הביטחון.
מנכ"ל מגדל ביטוח ופיננסים, רונן אגסי, יחד עם חברי הנהלת החברה, לקחו השבוע הפסקה מהשגרה במשרדים ויצאו למפגש בלתי אמצעי בשטח. הבכירים הצטרפו למיזם "סיירת פלאפל", פודטראק נייד הסובב ברחבי הארץ ומחלק מנות פלאפל לכוחות הביטחון, והגיעו באופן אישי לבסיס של יחידה מובחרת כדי להכין, להגיש ולפנק את הלוחמים במנות חמות.
לפעילות הצטרף גם השחקן יניב סוויסה, המוכר כקצב ניסים שמעוני מהסדרה קופה ראשית, שהגיע לשטח במטרה להעלות חיוך ולהעלות את המורל. התייצבות ההנהלה בשטח חתמה שבוע אינטנסיבי של תמיכת מגדל במיזם, שבמהלכו חולקו למעלה מ-2,500 מנות פלאפל לחמישה גדודים ויחידות שונות, כחלק מהבעת הערכה וחיזוק החוסן של המשרתים.

צילום: יועד קרן
כזכור, המפגש בשטח מגיע בתקופה של פריחה עסקית ושיאים פיננסיים עבור ענקית הביטוח. רק לאחרונה פרסמה מגדל את תוצאותיה הכספיות לרבעון השני של שנת 2026, שהציגו תשואה יוצאת דופן להון של 22.4% ושיא ברווחי הליבה שהסתכמו ב-731 מיליון שקל.
עוד ב-
בראיון שקיימו השבוע המנכ"ל רונן אגסי והמשנה למנכ"ל איתי ינאי, הדגישו השניים את הגידול המרשים בנכסים המנוהלים של החברה, המגיעים לכ-631 מיליארד שקל מכספי הציבור, לצד הפיכתה של מגדל לקרן הפנסיה הצומחת ביותר בישראל.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



