תקשורת ומדיה

עמית סגל נכנס בשקמה ברסלר: "את לא מסוגלת להודות בזה"

עימות סוער נרשם באולפן "פגוש את העיתונות" כאשר הפרשן הפוליטי החליט לאתגר את שקמה ברסלר, והטיח בה שאלות קשות על הצעד שהיא מסרבת להפעיל מחדש: "את לא מסוגלת להודות בזה"
עמית סגל (צילום פלאש 90/ יונתן זינדל)
פרופסור שקמה ברסלר, ממובילות המחאה נגד הרפורמה המשפטית וממשלת הימין, התארחה בתוכנית הטלוויזיה "פגוש את העיתונות" בערוץ 12. בריאיון לעמית סגל ובן כספית, ברסלר הביעה ביקורת כנגד הדרג המדיני בישראל ואמרה: "אני חושבת שהממשלה הזו מחריבה את כל המוסדות". 
בתגובה לכך, עמית סגל ביקש לאתגר את המרואיינת ושאל אותה מדוע היא הפסיקה לקרוא לציבור תומכיה לסרב לשירות מילואים: "לפיכך, בגלל המהפכה המשטרתית נמשכת במלוא עוזה ומכיוון שאת מאמינה שהצלת את הדמוקרטיה בקריאות לאי התייצבות, אני שואל אותך למה את לא משתפת עוד קריאות לאי התייצבות גם עכשיו?".
 

ברלסר לא התרגשה משאלתו של הפרשן הפוליטי הוותיק, והשיבה ללא היסוס: "הרמטכ"ל אומר שיש לך בעיה עם הצבא. השאלה היא כל אחד ברגע נתון, כולל אני, בוחר איפה צריך להשקיע את המשאבים. מה נהיה דחוף".
"פיצול היועמ"ש זה לא סוף הדמוקרטיה?", עקץ סגל את ברלסר. העיתונאי מתח ביקורת על הפעילה החברתית, שהייתה מיוזמי מחאת הדגלים השחורים וממובילות המחאה נגד הרפורמה המשפטי ואמר: "את לא מסוגלת להודות בזה שהסרבנות או האי התנדבות הייתה גשר אחד רחוק מדי ולכן את לא מפעילה אותו היום".
תגובות לכתבה(2):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 2.
    פרופ' עם .I.Q דפוק... (ל"ת)
    יהודה קפלן 06/2026/27
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 1.
    שופר של השילטון.
    אורח 1 06/2026/27
    הגב לתגובה זו
    0 0
    כול מי שלא נתניהו הוא בוגד. מר סגל אתה כלומניק. קצת כבוד למרואיין , ולא חשוב הדעה הפוליטית שלו, מעניין עם היית שואל את השאלות איש ימין באותה צורה פוגענית ובוטה, ואני להדגיש לא מצביע מרכז או שמואל .
    סגור