תקשורת ומדיה

בן גביר עורר סערה: "לא מחקתי את הפוסט, אני גאה בזה"

השר לביטחון לאומי עורר סערה ברשת לאחר ששיתף תיעוד של חתן וכלה מובלים לתחנת המשטרה. לאחר שהפוסט הוסר, טען ברדיו גלי ישראל כי הרשת החברתית היא זו שעומדת מאחורי המחיקה: "אני גאה בזה, המשטרה במשמרת שלי משנה את המשוואה"

איתמר בן גביר ובנימין נתניהו (צילום פלאש 90/ יונתן זינדל)
השר לביטחון לאומי, איתמר בן גביר, עורר סערה חריפה ברשתות החברתיות בעקבות פוסט שהעלה לחשבון ה-X (טוויטר לשעבר) שלו. בפוסט שיתף בן גביר סרטון של חתן וכלה הנכנסים לתחנת המשטרה, לצד דיווח על עיכובם של השניים.
לפי הפוסט שהעלה השר, החתן והכלה עיכבו את התנועה ויצרו פקקים במכוון באמצעות שיירת חתונה מסורתית בכבישי הנגב - שבמהלכה עוכבו לחקירה על ידי שוטרי מרחב רותם. בן גביר הוסיף אז מסר תקיף: "מי שחושב שהוא יכול לנהוג איך שהוא רוצה בכבישי הנגב - שימשיך לחשוב!".
זמן קצר לאחר מכן הפוסט והסרטון שנלווה אליו הוסרו מהרשת, מה שגרר תהיות רבות לגבי זהות המוחק. בראיון שהעניק לשרון גל ברדיו גלי ישראל, התייחס השר להיעלמות התיעוד והבהיר כי המהלך לא נעשה מצידו: "לא מחקתי את הפוסט, צריך לבדוק אם X הסירו אותו".
במהלך הראיון גיבה בן גביר לחלוטין את פעילות השוטרים והגיב לביקורת הציבורית: "אני גאה בזה. אני רואה ביקורת של שמאלנים 'מה פתאום לעצור חתן וכלה?' מה זאת אומרת, אלו שיירות חתונה שמאמללות את תושבי הנגב בימי שישי וברוך השם המשטרה במשמרת שלי ועל פי המדיניות שלי - משנה את המשוואה".
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה