תקשורת ומדיה

בן כספית: "ערוץ 14 רוצה שנשכח שהיה טבח, פרשו שם לגמרי מהעם"

העיתונאי ומגיש התקשורת יצא בחריפות נגד ערוץ 14 בעקבות לוח השידורים המתוכנן ליום הזיכרון הלאומי ל-7 באוקטובר: "פרשו שם לגמרי מהעם"

בן כספית, ערוץ 14 (צילום פלאש 90/ אורן בן חקון, מסך ערוץ 14)
העיתונאי ומגיש התקשורת בן כספית יצא במתקפה חריפה בחשבון ה-X שלו  נגד ערוץ 14, בעקבות היעדרותו של הערוץ מרשימת גופי התקשורת שיעבירו בשידור חי את טקס הזיכרון הלאומי לאירועי 7 באוקטובר.
כספית שיתף את תחושותיו הקשות נוכח לוח השידורים של הערוץ, והטיח בהם האשמות חריפות במיוחד: "נתקלתי ברשימת הערוצים שישדרו את טקס הזיכרון הלאומי ב-7.10. רשימה אינסופית שחסר בה רק ערוץ 14. הערוץ שרוצה שנשכח שהיה בכלל טבח. פרשו שם לגמרי מהעם."
הביקורת החריפה של כספית מגיעה על רקע השידור הנרחב המתוכנן בכלל ערוצי הטלוויזיה, תחנות הרדיו וגופי התקשורת בישראל, שיתאגדו להעביר בשידור חי את אירועי הזיכרון והטקסים הלאומיים המציינים את יום השנה לטבח. היעדרותו הבולטת של ערוץ 14 מלוח שידורים זה היא שעוררה את זעמו של העיתונאי הבכיר, אשר בחר להתבטא בחריפות ובעוצמה נגד הערוץ.
 
כזכור, היום (שני) במהלך תוכניתו עם ינון מגל, מגיש ערוץ 14 ברדיו 103FM, התייחס כספית להצעתו של איזנקוט ולתגובת סביבת נתניהו, וטען כי לראש הממשלה אין סיבה מוצדקת לחמוק מהמפגש: "אני לא חושב שנתניהו יכל להגיד 'זה לא התחום שלי', נתניהו הוא מר טלוויזיה הוא הרבה יותר וורבלי מאיזנקוט". בהמשך בדבריו פנה כספית ישירות לראש הממשלה בקריאה נחרצת ועוקצנית: "אני פונה למכובדי הפחדן, לך לעימות!".
 
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    השטינקר של המדינה סתום. כמה רעל. כמה קינאה. שיתפוצץ. (ל"ת)
    שמעון 10/2026/05
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור