תקשורת ומדיה
יוסף חדאד ממשיך להסתבך: "ישראל צריכה לסגת מכל סנטימטר בעזה"
תיעוד עבר של מועמד מפלגת "עמך ישראל" קורא לנסיגה מוחלטת מרצועת עזה עורר סערה קשה. בינתיים, המפלגה של עופר וינטר מתרסקת בסקרים ויוסף חדאד מגיב בזעם על קמפיין ההכפשה שנמשך נגדו בימים האחרונים
״לסגת מכל סנטימטר בעזה, ולשקם אותה במחיר כבד למדי מהצד שלנו״ לבקשת אחדים - הקטע המלא של יוסף חדאד על שיקום עזה אחרי המלחמה https://t.co/RPnim413nU
— מיכאל שמש Michael Shemesh (@shemeshmicha) October 7, 2026
חשיפה זו מצטרפת לסרטון נוסף מעברו מ-2021 שפורסם ב"אל-ערבייה", שבו טען כי הפתרון הסופי הוא הקמת מדינה פלסטינית – אמירה שחדאד טען לגביה בעבר כי שינה את עמדתו בעקבות אירועי "שומר החומות".
שימו לב שיעור בקמפיין שמתנהל נגדי. לוקחים קטע מתוך ראיון בו נשאלתי על סיום המלחמה. חותכים את כל מה שאמרתי על חמאס, על הצורך להשמיד אותו, על פירוז, פשוט מתמקדים באמירה שאחרי שזה יקרה ויכנס כוח זר בינלאומי אנחנו ניסוג. מזכיר, ראיון הסברה. אם מישהו חשב שלהגיד בתקשורת זרה שצריך להישאר שם לנצח ולהשמיד את כל עזה זה משרת את ההסברה הישראלית, אז הוא לא מבין בהסברה. אגב גם נתניהו בראיונות אמר שהמטרה בסוף אחרי המלחמה ואחרי השמדה של חמאס ופירוז היא לסגת. לא רק אמר גם חתם על זה עם טראמפ. אבל בואו לא נבלבל אותם עם עובדות. ועזבו את זה עכשיו, הניסיון ברור וזול- להציג את האמירה שלי כשמאלן קיצוני, כתבוסתן, כפרו פלסטיני. איזה זול ועלוב... ועוד תיזמנו את זה לשבעה באוקטובר. תהיו בריאים. מי שמכיר אותי מספיק טוב יודע מה האמת. חבל שאת המאמץ הזה של גורמים פוליטיים לפרק אותי לא משקיעים בלפרק את האויבים שלנו ששלוש שנים אחרי הטבח עדיין כאן.
— יוסף חדאד - Yoseph Haddad (@YosephHaddad) October 7, 2026
עוד ב-
הכתבות החמות
תודה.
לתגובה חדשה
חזור לתגובה



