תקשורת ומדיה

משה גלסנר - הפרשן הפוליטי של קול חי

העיתונאי החרדי מונה לפרשן הפוליטי של התחנה האזורית הפועלת במסגרת הרשות ה-2 והפונה למגזר החרדי, ויעבוד לצידו של הכתב הפוליטי כרמי יוגב
העיתונאי החרדי משה גלסנר מונה לפרשן הפוליטי של רדיו \'קול חי\'. גלסנר יפרשן את הנעשה במפלגות החרדיות בכנסת - יהדות התורה וש\"ס, ויעבוד לצידו של הכתב הפרלמנטרי של התחנה כרמי יוגב, שיתמקד בעיקר בנעשה בסיקור הנעשה בכנסת ובמפלגות הכלליות.
לגלסנר ניסיון עשיר בתחום העיתונות במגזר החרדי, והוא משמש גם כעורך ברשת \'קו עיתונות\' ובתפקידי מפתח נוספים. כמו כן גלסנר מופיע בתכניות אקטואליה בטלוויזיה כפרשן לענייני חרדים.
תחנת \'רדיו קול חי\' פועלת במסגרת הרשות השנייה לטלוויזיה ורדיו, והייתה התחנה הדתית הפופולארית עד לאחרונה, כאשר היא משדרת 24 שעות ביממה - פרט לשבתות וחגים, חדשות כלליות וחדשות מגזריות, יומנים ואקטואליה, יומני כלכלה ופוליטיקה, שיעורים תורניים, שאלות ותשובות עם רבנים ופוסקים, הפקות מקוריות, תכניות מיוחדות לחגים ובמועדים יהודיים, תכניות לנשים ולמשפחה, משחקי רדיו, תכניות ותסכיתים לילדים, תכניות ריאליטי רדיו, מוזיקה יהודית וחסידית, שיחות עם מאזינים ועוד.
תגובות לכתבה(2):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    רדיו ברמה...
    רבקי 09/2011/21
    הגב לתגובה זו
    0 0
    מאוד נהנת להאזין לתחנה ובמיוחד לתוכנית עניין משפחתי.
    סגור
  • כשר
    מוישיק 09/2011/23
    הגב לתגובה זו
    0 0
    גלסנר איש ועיתונאי נדיר, שחקו אותה
    סגור