מינויים

חברת התיירות במינויים חדשים: אלו מנהלות הסניפים החדשות

קבוצת דיזנהאוז, נערכת להמשך התרחבות, כאשר הם מינו את לירון זיו וניצה דיין כמנהלות סיניפים בירושלים; "אין לי ספק כי הצוותים המנוסים והמקצועיים ימשיכו להוביל אותנו להישגים מרשימים"
מערכת ice | 
תיירות (צילום shutterstock)
קבוצת דיזנהאוז הודיעה היום (שני) על שינויים בהנהלת סניפיה, כחלק מהיערכות להמשך ההתרחבות בשוק התיירות והנסיעות. מרק פלדמן פורש מתפקיד מנהל סניף ירושלים, לאחר שנים רבות בתפקיד, פלדמן ימשיך לפעול כסוכן נסיעות בסניף עצמו.
לירון זיו, שניהלה עד כה את סניף עתידים ושימשה גם בתפקידי מטה, תתמנה למנהלת סניף ירושלים במקומו. את מקומה של זיו בסניף עתידים תמלא ניצה דיין, שתנהל במקביל גם את סניף אוניברסיטת ירושלים אותו היא מובילה זה זמן רב.
מנכ"לית הקבוצה, חני סובול, מסרה כי "השינויים שנעשו נובעים מתוך הסתכלות קדימה ורצון להמשיך ולחזק את שדרת הניהול שלנו. אני מודה למרק פלדמן על שנים ארוכות של השקעה, מחויבות והובלה, ומאחלת הצלחה רבה לו, ללירון ולניצה בתפקידיהם החדשים. אין לי ספק כי הצוותים המנוסים והמקצועיים ימשיכו להוביל אותנו להישגים מרשימים".
כזכור, קבוצת התיירות דיזנהאוז הודיעה במהלך החודש שעבר, על הוצאה של טיסת חילוץ  לישראלים שנתקעו בחול בעקבות הלחימה מול איראן. הטיסה יצאה מלרנקה ונחתה בעקבה וכללה כבודה של מזוודה וטרולי, אגרת גבול טיסה והסעה מסודרת משדה התעופה ועד לתל אביב במחיר של 729 דולר לאדם.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה