מינויים

סמנכ"ל חדש בחברת הנדל"ן "גוהרי השקעות"

אלירן דדון, שהתמחה בשנים האחרונות בביצוע וליווי של עסקאות מקרקעין מורכבות, ינהל במסגרת תפקידו את היבטי הייזום, הפיתוח והבנייה בחברה וכמו כן צפוי גם להעמיק ולהרחיב את תחומי הפעילות של החברה בענף הנדל"ן
מערכת ice | 
אלירן דדון (צילום ארן דולב)
אלירן דדון (בן ה-38) מונה לסמנכ"ל חברת הנדל"ן "גוהרי השקעות". דדון, עורך דין ובעל תואר ראשון במשפטים, שימש עד לאחרונה כשותף במשרד עורכי הדין גינדי-כספי ושות' וכראש מחלקת מיסים ומקרקעי ישראל במשרד.
חברת גוהרי השקעות, אשר נמצאת בבעלותם של יוסי גוהרי ודודו אפריאט, היא חברה יזמית שמתמחה בייזום והשבחה של קרקעות ומבנים בתחום הנדל"ן. החברה מחזיקה בצבר של קרקעות לבנייה של מאות יחידות דיור בראשון לציון ,יבנה, רחובות, אשקלון וגן יבנה. כמו כן, היא מחזיקה בנכסים מניבים ובקרקעות להקמת מרכזים לוגיסטיים ומרכזים מסחריים ברחבי הארץ. בנוסף, פועלת החברה בתחום ההתחדשות העירונית ומקדמת מספר פרויקטים במרכז ראשון לציון ובבאר שבע. בשנת 2023, צפויה החברה לקבל היתרים למספר פרויקטים ולהתחיל בבנייתם ובשיווקם.
אלירן דדון, שהתמחה בשנים האחרונות בביצוע וליווי של עסקאות מקרקעין מורכבות, ינהל במסגרת תפקידו את היבטי הייזום, הפיתוח והבנייה בחברה וכמו כן צפוי גם להעמיק ולהרחיב את תחומי הפעילות של החברה בענף הנדל"ן. המטה המרכזי של "גוהרי השקעות" נמצא בבאר שבע.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה