נדל"ן ותשתיות

במחיר שיא: דירת הגן שנמכרה במרכז ב-11 מיליון שקל

דירת גן של 156 מ"ר, עם גינה ענקית של 170 מ"ר, נמכרה ברחוב ז'בוטינסקי במחיר גבוה - כך נודע ל-ice. מה עומד מאחורי העסקה? מנכ"ל מיי טאון, יוסי חסון, מאשר: "עסקה בהיקף כזה - חלק מיצירת נכסי הפרימיום שלנו"
יוסי חסון מנכ"ל החברה לחיזוק מבנים בישראל (צילום פלאש 90/ מרים אלסטר, יחצ)
דירת גן היא ייצור כלאיים של דירה רגילה וצמוד קרקע. המחיר רחוק מאוד ממחרי צמוד קרקע ולכן אנשים שרוצים גינה קונים אותה. לדירת גן יש יתרונות וחסרונות - הגינה המרווחת במחיר הנגיש לעומת השכנים שנמצאים למעלה. ל-ice נודע על עסקת שיא שנעשה בתל אביב בימים האחרונים, במסגרתה נמכרה דירת כזו במחיר חסר תקדים של 11 מיליון שקל.
את הדירה מכרה קבוצת מיי טאון (MyTown) בפרויקט ז'בוטינסקי 105 בתל אביב, בתמורה לכ-11 מיליון שקל. מדובר בדירת 5 חדרים בשטח של 156 מ"ר ותוספת של גינה פרטית, רחבת ידיים בשטח יוצא דופן בהיקפו של כ-170 מ"ר. עסקה שמשקפת כ-70 אלף שקל למ"ר והיא חריגה כי היא מגיעה על רקע ההאטה בשוק הדיור בתל אביב.
הדירה, הממוקמת בקומת הקרקע של הבניין, מציעה סטנדרט קרוב לבית פרטי: יציאה ישירה לגינה גדולה. זהו פרויקט התחדשות עירונית, שממוקם במרחק פסיעה מכיכר המדינה ומעניק פרשנות מודרנית למגורים בצפון החדש.

דירת הגן שנמכרה
הבניין, בן 8 קומות עם חניון תת-קרקעי, תוכנן על ידי האדריכל גידי בר אוריין ומשלב קווים עכשוויים, חומרי גמר מוקפדים ותכנון אורבני מחושב. תמהיל הדירות שנותרו כולל  דירות 4 חדרים ו- 2 מיני פנטהאוזים בשטחים של  151 ו-163 מ"ר. גולת הכותרת של הפרויקט היא הפנטהאוז המשתרע על פני קומה שלמה ומייצר חוויית מגורים של 'וילה באוויר'. שיאו של הנכס נמצא בקומת ROOF TOP הפרטית והעצומה, המשקיפה ב-360 מעלות על קו הרקיע של תל אביב וכוללת בריכת שחייה מפנקת.
העסקה מצטרפת לתוצאות הרבעון השני של 2026, שבו רשמה החברה עלייה של כ-186% בהכנסות לסך של כ-33 מיליון שקל, ורווח גולמי של כ-7.4 מיליון שקל.  כמו כן דיווחה מיי טאון כי התקבלו טפסי אכלוס בפרויקטים ברחוב נורדאו 78 וברחוב בילטמור 12 בתל אביב, והליך מסירת הדירות בהם הסתיים. לאחר תקופת הדוח התקבל היתר בנייה לפרויקט בר כוכבא 65 בתל אביב, שביצועו צפוי להיפתח ברבעון האחרון של 2026, והתקבלה החלטת ועדה בפרויקט ז'בוטינסקי 75. לחברה מלאי של כ-2,700 יח"ד בתכנון, בביצוע ובשיווק, כ-1,900 יח"ד בשלבי ייזום שונים, וכן כ-23,000 מ"ר שטחי משרדים ומסחר.

פנים הדירה
יוסי חסון, מנכ"ל קבוצת מיי טאון, מסר בתגובה: "עסקה בהיקף כזה, בעיצומה של הבנייה, היא תוצר ישיר של התפיסה האדריכלית והתכנונית הייחודית של מיי טאון ביצירת נכסי פרימיום נדירים, המציבים רף חדש לחוויית המגורים בתל אביב. הגינה הפרטית, המשתרעת על פני 170 מ"ר, היא משאב יוצא דופן שרק מעט מאוד פרויקטים יכולים להציע. עסקה זו מתווספת למגמת המכירות החיובית בכלל הפרויקטים שלנו מתחילת השנה, כשהשילוב בין מוצר פרימיום, תכנון מוקפד ואיתנות פיננסית, הם שמניעים את הצמיחה המתמשכת של הקבוצה".
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה