מדדים ומחקרים
בגיל 40 בלבד: נעמה לזימי רושמת הישג חסר תקדים
הישג ענק לפוליטיקאית הישראלית שנכנסה לרשימה היוקרתית של מגזין טיים לצד הכוכבים העולים המשפיעים ביותר בעולם. לזימי מסרה בתגובה נרגשת כי מדובר בתעודת כבוד למחנה השמאל בישראל
מגזין "טיים" (TIME) היוקרתי פרסם היום (רביעי) את רשימת TIME100 Next לשנת 2026, המציינת את הכוכבים העולים והמשפיעים ביותר בעולם. ברשימה זו נבחרה לככב לא אחרת מאשר חברת הכנסת נעמה לזימי ממפלגת הדמוקרטים.
בנימוקי הבחירה, תוארה לזימי (40) כ"סופרסטאר" של השמאל הישראלי. כדוגמה לפועלה בכנסת, המגזין ציין את האירוע מה-14 ביולי, שבו נשאה לזימי את נאום הדיור הציבורי במליאת הכנסת- שהיה כה מרגש עד שהביא את יושב ראש הישיבה מטעם הימין לכדי דמעות.
ח״כ לזימי מסרה: "מתרגשת מאד ומודה למגזין TIME על הבחירה בי לאחת ממאה המנהיגים המבטיחים של העולם. ההכרה הזאת במאבק ובעשייה, ממלאת אויר רגע לפני הבחירות החשובות ביותר שידעה מדינת ישראל.
חשוב לי להדגיש - זו אינה רק זכייה אישית, אלא תעודת כבוד למחנה שלם בישראל, מחנה מפואר ונחוש, שנאבק על דמותה הדמוקרטית של המדינה שלנו ועל סולדריות וצדק חברתי.
עוד ב-
זוהי שעתה הגורלית ביותר למדינת ישראל ואנו זקופים, נחושים ומחויבים לשינוי המיוחל.
נעשה הכל כדי להביא לעתיד של שוויון, שלום ודמוקרטיה לכלל החברה הישראלית - שתשוב להיות חלק ממשפחת העמים, מדינה דמוקרטית, שוויונית וליברלית, השואפת להיות חברת מופת. זה עלינו. התקווה תנצח".
נעשה הכל כדי להביא לעתיד של שוויון, שלום ודמוקרטיה לכלל החברה הישראלית - שתשוב להיות חלק ממשפחת העמים, מדינה דמוקרטית, שוויונית וליברלית, השואפת להיות חברת מופת. זה עלינו. התקווה תנצח".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(2):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
2.בילתי נסבלת.. (ל"ת)ירחמיאל 09/2026/30הגב לתגובה זו0 0סגור
-
1.כמה שילמה כדי להיבחר? (ל"ת)יהודה קפלן 09/2026/30הגב לתגובה זו0 0סגור



