מדדים ומחקרים
סיכום המסחר בבורסה: אאורה וג'י סיטי מזנקות
שלוש חברות נדל"ן הובילו את רשימת המניות העולות של היום; ברשימת היורדות היו שתי חברות מתחום הנדל"ן; המדדים המרכזיים המשיכו לעלות גם היום
העלאת הריבית על ידי בנק ישראל ממשיכה לתת את אותותיה בבורסה לניירות ערך בתל אביב, והמדדים המרכזיים רושמים יום שני ברצף של עליות. מדד ת"א 35 עלה ב-0.11% לרמה של 1,788.20 נק', ומדד ת"א 125 עלה ב-0.27% לרמה של 1,811.93 נק'.
שלוש החברות שרשמו את העליות המשמעותיות של היום הן מתחום הנדל"ן: אאורה זינקה בכ-8.2% למחיר של 608 אג'; ג'י סיטי עלתה בשיעור של 5.9% למחיר של 1,279 אג'; ושיכון ובינוי עלתה בשיעור של 4.4% למחיר של 1,121 אג'. ענקית הביטוח מנורה מבטחים וקבוצת האפנה פוקס של הראל ויזל רשמו שתיהן עליות של מעט מעל 4%, למחירים של 7,164 ו-36,090 אג', בהתאה.
גם ברשימת הירידות בלטו שתי חברות נדל"ן: מבנה עם ירידה בשיעור של 2.9% למחיר של 1,080 אג' ומליסרון עם ירידה של שני אחוזים ושלושת-רבעי ל-24,240 אג'; לפניהן הובילה את הרשימה המפוקפקת יבואנית הרכב מקבוצת דלק, שאיבדה מערכה 3.7% למחיר של 3,922 אג'; חברה נוספת שירדה יותר משתי חברות הנדל"ן היא מקימת תחנות החשמל או פי סי אנרגיה, שאיבדה 3.3% למחיר של 3,745 אג'; וחברת תוכנת ניהול משאבי האנוש חילן רשמה ירידה בשיעור של שני אחוזים ושני-שליש למחיר של 16,800 אג'.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.אאורהמשה 01/2023/04הגב לתגובה זו0 0מניה חזקה וטובה עם מלא פרויקטים בכל רחבי ישראל המניה ירדה חזק והיא תתקן ותעלה חזרה .סגור


