ויראלי

טיטי איינאו מזועזעת: "המקרה הזה הוא טראגי"

בטור מיוחד, מסבירה הדוגמנית על הטיפול של המדינה בפרשת היימנוט קסאו שנעלמה לפני יותר משנה: "חוסר רצון אמיתי למצוא אותה"
מערכת ice |  2
טיטי איינאו (צילום מתוך חשבון האינסטגרם של טיטי איינאו titiayenew@)
בתחילת 2024, סערה מדינת ישראל לא רק בכלל מלחמת חרבות ברזל, אלא גם היעלמותה של היימונט קסאו. אחרי לא מעט דיונים בוועדת העלייה, הקליטה והתפוצות בראשות ח"כ עודד פורר, היא עדיין לא כאן והדוגמנית טיטי איינאו מתקשה להבין.
בטור מיוחד לוואלה סלבס היא הסבירה: "שנה של שתיקה. שנה של הפקרות. שנה שבה משפחתה מחכה לתשובות, מחכה לרמז, מחכה שמישהו יתייחס אליה כאילו היא חשובה. כאילו היא הבת של כולנו. כאילו החיים שלה שווים חקירה אמיתית, מאמצים אמיתיים, וכאב אמיתי מצד מקבלי ההחלטות. כי זה בדיוק מה שזה - חוסר רצון אמיתי למצוא אותה. המקרה הזה הוא טרגי, ואם לא נמצא ונחזיר את היימנוט, מי שעשה את זה יכול לעשות את זה שוב. וזה, רבותיי, יכול לקרות לכל אחד מאיתנו. חייבים למצוא את היימנוט - היא צריכה אותנו עכשיו"
יש לציין אגב כי למשטרה יש לכאורה קלסתרון של חשוד שסופק ע"י חברות של היימנוט. נציגי המשטרה אמרו שלילדות יש דימיון מפותח. במשטרה שוללים את העדות של החברות של היימנוט מכיוון שהם בדקו את המצלמות בכל רחבי צפת ולא מצאו ממצאים חשודים.
תגובות לכתבה(2):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 2.
    טיטי חחחחח
    טירן 02/2025/24
    הגב לתגובה זו
    0 0
    טיטי .לא טוב לך תעזבי פה .יש מלא שעזבו ושם יהיה לך יותר טוב .
    סגור
  • 1.
    טיטי אינאו
    שירוי 02/2025/24
    הגב לתגובה זו
    0 0
    גברת טיטי.באתיופיה לא היה מזיז להם .אם לא טוב לך קחי את כל האתיופים תכיני מטוס ועופו לאדי סבבא.שם התנאים ״נהדרים ״מי היה מסתכל עלייך בכלל שם ? כמוך יש מיליונים .אז תתקדמי ותגידי תודה שקיבלו אותכם לפה
    סגור