ויראלי

ספיר אביסרור: "אני לא עושה שעווה במפשעה"

המשפיענית ספיר אביסרור שיתפה בסטורי כי היא עושה שעווה בגבות וקיבלה תגובות רבות מעוקביה על האומץ לחשוף זאת, כעת אביסרור מגיבה: "אף אחת לא נולדה 'וואו' ומי שאומרת שנולדה 'וואו', היא חתיכת שקרנית", ומה עוד אומרת כוכבת הרשת האהובה?
מערכת ice | 
ספיר אביסרור ובעלה (צילום אינסטגרם/ sapir_avisror)
המשפיענית ספיר אביסרור מגיבה היום (חמישי) לעניין שבחרה לשתף את מה שאחרות בוחרות לשמור בפרטיות, וזה שעווה בגבות. בסטורי חדש שהעלתה היום אמרה לעוקבות: "בנות בהלם איך הראיתי שעושים לי שעווה במצח. אף אחת לא נולדה 'וואו' ומי שאומרת שנולדה 'וואו' היא חתיכת שקרנית".
חידדה אביסרור איפה היא לא עושה שעווה: "אני לא עושה שעווה במפשעה, כי עשיתי לייזר בכיתה ט'. מה יש לכן בנות? 'איזה אמיצה שאת מראה את זה' מה אני 'קים קרדשיאן'". היא אף שיתפה את ההסבר לעניין: "בשביל לעשות קוקו כדי שיהיה לך נקי ומסודר, אז כן עושים שעווה בנות".
כזכור, רק בסוף חודש יוני האחרון, התייחסה אביסרור לסערה שילדות צעירות לבושות ב"בגדי ים קטנטנים, במטרה להיות כוסית", אלו דבריה המלאים: "אחרי שעתיים של ישיבה בבריכה ולא כביקורת באמת - מה שלא שלי לא מעניין אותי. אבל כמחשבה, ממתי ילדות בנות 13-14 שמות בגדי ים קטנטנים כאלה שמבליטים במטרה כאילו להיות כוסית ולהראות את הגוף? קשירות מסוימות של הבגד ים, גזרות, ‘קונטרול’ כזה על איך שהכל יושב שקצת עשה לי כווץ’ כזה".
אביסרור שיתפה בדאגה שהיא חווה כאם וציינה: "גם כי בעזרת השם תהיה לי בת (מחשבה יוצרת מציאות) וגם כי בדור שלי זה לא היה קיים, לא היינו מתעסקות בגיל הזה בלהיות כוסיות ולהבליט ציצי. וגם אם כן - אז מתחת לחולצה, אבל לא ככה בבגד ים, בגוף כמעט עירום”. 
בהמשך, התייחסה גם לתופעה בה נערות מפרסמות סרטונים פרובוקטיביים ברשתות החברתיות:  "איזה בלאגן וואו. לאן נגיע? טרנדים בטיקטוק של ריקודים בסגנון חשפנית עם תנועות שמותר לך לעשות לבעלך ב-4 עיניים, טרנדים של לבוש מינימלי, פוסטים באינסטגרם בחצי עירום. מה נעשה? הם חשופים לזה - זה העולם שלהם, והכל נראה כל כך הגיוני ובסדר".
אביסרור ציינה מצידה כי היא נוהגת להוות השראה לנערות ביחס ללבוש צנוע ומכבד: "אני אחלה דוגמא לנערות מבחינת לבוש נורמלי ולא עירום או ללא תנועות חושניות בטיקטוק ואני בטוחה שככה תהיה הילדה שלי (היא עוד מעט מגיעה). זה שלנו, זה באחריותנו, כמו שאמא שלי לימדה אותי כל החיים מה מותר ומה אסור, אני אלמד אותה".
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה