טלוויזיה

ארז איסקוב מגיב לראשונה לטרגדיה: ''מציאות שהיא לא פשוטה''

איסקוב התייחס לראשונה לאובדן הכבד עם מות סבתו בתאונת דרכים טראגית: ''חברים שלי. כמו שכבר שמעתם יצאתי למציאות שהיא לא פשוטה אחרי מסע מטורף. אני רואה את כל החיזוקים שלכם, את כל התמיכה והאהבה שלכם ואני כל כך מעריך ואוהב אתכם''
מערכת ice | 
ארז איסקוב (צילום מסך רשת 13)
לאחר הטרגדיה הענקית שהתרחשה אתמול (שבת) באור עקיבא כאשר משפחתו של ארז איסקוב, פיינליסט "האח הגדול", שהגיע למקום השני בריאליטי של רשת 13 איבדה את הסבתא בתאונת דרכים קשה, הוא הגיב לראשונה הערב
איסקוב התייחס לראשונה לאובדן הכבד: ''חברים שלי. כמו שכבר שמעתם יצאתי למציאות שהיא לא פשוטה אחרי מסע מטורף. אני רואה את כל החיזוקים שלכם, את כל התמיכה והאהבה שלכם ואני כל כך מעריך ואוהב אתכם. אני לא רק נותן טיפים, אני גם מיישם בעצמי. אני אהיה חזק. אני קצת מתאושש וחוזר אליכם בכל הכוח. בקרוב נדבר על הכל''.

כזכור על פי עדי ראייה, סבתא של איסקוב "עפה באוויר וספגה חבטה קשה", כך נמסר בעדות למשטרה לאחר המקרה הנורא. כזכור עוד קודם לכן הבוקר, משטרת ישראל חשפה את האמת הקשה על התאונה.
מתברר כי הנהג שדרס את סבתו של ארז שהלכה לעולמה, עלה על הרכב תחת השפעת סמים. בעקבות כך, הוא נעצר מיד, עבר חקירה ובמשטרה יבקשו היום להאריך את מעצרו.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה