טלוויזיה

דרמת ענק ב'הכוכב הבא': אושר כהן מצטרף כשופט לתוכנית

אחרי שכבש כל פסגה מוזיקלית אפשרית בישראל, הזמר והיוצר אושר כהן מצטרף רשמית לצוות השופטים של 'הכוכב הבא לאירווזיון'
אושר כהן (צילום shutterstock, שי פרנקו)
אחרי שכבש כל פסגה מוזיקלית אפשרית , הזמר והיוצר אושר כהן עושה את הצעד הבא בקריירה ומצטרף רשמית לצוות השופטים של "הכוכב הבא לאירוויזיון" בקשת 12. כהן ייקח חלק בעונה הבאה של ריאליטי השירה המצליח, במטרה לאתר את הנציג או הנציגה הבאים של ישראל לאירוויזיון 2027, שצפוי להתקיים בבולגריה.
בשנים האחרונות ביסס את עצמו אושר כהן כאחד הכוחות החזקים והמשפיעים ביותר בתעשיית המוזיקה המקומית. כהן, שפועל לא רק כזמר מבצע אלא גם ככותב, מלחין ומפיק מוזיקלי מוערך, חתום על שורה ארוכה של להיטי ענק שצברו עשרות מיליוני השמעות.
מעבר להצלחה באולפנים, כהן הוכיח את כוחו גם על הבמות הגדולות, החל מהופעות סולד-אאוט בהיכל מנורה ובקיסריה, ועד למופעי ענק באצטדיון רמת גן וסמי עופר. כעת, הוא מביא את הניסיון הבימתי העשיר ואת טעמו המוזיקלי הייחודי אל מאחורי שולחן השיפוט.
"הכוכב הבא" ממשיכה לשמור על מעמדה כתוכנית הריאליטי המוזיקלית המובילה בישראל, עם נתוני רייטינג מרשימים שעמדו בעונה האחרונה (העונה ה-12) על ממוצע של 17.3%.
התוכנית מחזיקה ברקורד מרשים במיוחד בזירה הבינלאומית: כל הנציגים שנבחרו דרכה העפילו לגמר האירוויזיון. בשנתיים האחרונות אף רשמה ישראל הישג פנומנלי חסר תקדים, כאשר נועם בתן ויובל רפאל קטפו את המקום השני בתחרות האירופית שנתיים ברציפות.
את העונה החדשה, שתופק על ידי "טדי הפקות", ימשיכו להוביל צמד המנחים האהוב רותם סלע ואסי עזר. היא צפויה לעלות לשידור בהמשך השנה בערוץ 12.

אושר כהן (צילום: שי פרנקו)
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה