שיווק ופרסום

"מניפים דגל שחור": בוגרי 'ACC תרצה גרנות' שומרים על הדמוקרטיה בישראל

מסלול הקופירייטינג ב-ACC תרצה גרנות ייחתם בתערוכת סיום שתעסוק בהדרת נשים, חופש העיתונות וחופש הביטוי. "אנו בני אדם לפני פרסומאים"
בית הספר לפרסום \'ACC תרצה גרנות\' יעלה ביום ראשון תערוכת מודעות של תלמידי מסלול הקופירייטינג בשם \"מניפים דגל שחור - הדמוקרטיה הישראלית בסכנה\", כחלק מפרויקט הסיום של הסטודנטים.
התערוכה, כשמה כן היא, תציג קמפיינים שעוסקים בתמונת המצב של הדמוקרטיה בישראל ותיערך בהשתתפות המכון הישראלי לדמוקרטיה ואגודת העיתונאים. התערוכה פתוחה לקהל הרחב ותתקיים ביום א\' בגלריית דניאל.
הבוגרים יציגו בתערוכה קמפיינים פרסומיים שיכללו מודעות, סטיקרים ומדיות נוספות, בנושא החקיקה המגבילה את חופש העיתונות, חופש הביטוי והדרת נשים מהמרחב הציבורי. בתערוכה ישתתפו ויישאו דברים ד\"ר אריק כרמון, נשיא המכון הישראלי לדמוקרטיה, ויוסי בר-מוחא, מנכ\"ל אגודת העיתונאים.
הקמפיינים שיוצגו בתערוכה ייבחנו על ידי בכירים מעולם הפרסום ומעצבי דעת קהל, שיבחרו את שלושת הקמפיינים הטובים ביותר ואת קמפיין חביב הקהל. כל הקמפיינים שיוצגו, יועמדו לרשות גופים שיבקשו לעשות בהם שימוש עתידי כחומר הסברתי או פרסומי.
מיכאל גורי, סמנכ\"ל תוכן והמנהל המקצועי של מכללת ACC תרצה גרנות: \"לפני שאנחנו פרסומאים, אנחנו בני אדם ואזרחים, ובאמצעות נושא התערוכה ומגוון העבודות של בוגרי ACC אנחנו מבטאים את החשש שלנו מפגיעה בערכיה של ישראל כמדינה נאורה, ליברלית ושוויונית. חופש הביטוי, חופש העיתונות ויחס שווה לנשים הם נשמת אפו של ענף הפרסום, ואני לא רוצה לספר לילדיי, שבזמן שהדמוקרטיה הישראלית הותקפה, הייתי עסוק בלמכור עוד מוצר. אני קורא לכל אנשי ענף הפרסום להשתמש בעוצמה העומדת לרשותם, בכדי הוקיע את תופעת הדרת הנשים מהמרחב הציבורי, וכדי לתמוך בקול ברור וצלול בעיתונות חופשית, מגוונת ואמיצה בישראל\".
עבודות נוספות של בוגרי מסלול הקופירייטינג ב-ACC
תגובות לכתבה(13):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 10.
    למה לא עושים קונספט"למי צריך ללקק כדי לעבוד"?
    מבוזבז 12/2011/25
    הגב לתגובה זו
    0 0
    אף פעם לא אבין את ההבדל בין קופי ללא ניסיון לאחד שכן ההבדל הוא שהקופי המנוסה נולד עם ניסיון והיה ממקימי התחום והללא ניסיון הוא סתם טמבל עם רעיונות זהים. תנו צ'אנס
    סגור
  • 9.
    יש עתיד
    אלי טייכר 12/2011/24
    הגב לתגובה זו
    0 0
    נראה שיש תקווה גם לדור העתיד של קופירייטינג.
    סגור
  • איזה עתיד בדיוק?..אין עבודה! (ל"ת)
    אנונימי 12/2011/25
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 8.
    תרצה מתה
    מתגעגע 12/2011/23
    הגב לתגובה זו
    0 0
    תרתי משמע
    סגור
  • 7.
    שורות טקסט מעוצבות. איפה הקוספטים? (ל"ת)
    משעמם 12/2011/23
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • טען עוד
  • 6.
    עידן אם לא תשתוק, באמת נסתום לך ת'פה..
    נתי קבלה 12/2011/22
    הגב לתגובה זו
    0 0
    עידן אם לא תשתוק, באמת נסתום לך ת'פה..
    סגור
  • 5.
    מילה רעה על התגובה ואני תובע אותך ! (ל"ת)
    משפט ענק כל הכבוד 12/2011/22
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 4.
    "אם תשתוק, יסתמו לך את הפה." (ל"ת)
    עידן 12/2011/22
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 3.
    תגובה
    אורן אמרוסי 12/2011/22
    הגב לתגובה זו
    0 0
    אהבתי רצח כל הכבוד לך רן
    סגור
  • 2.
    למה ב-ACC לא עושים קמפיין על...
    אלי אילדיס 12/2011/22
    הגב לתגובה זו
    0 0
    למה ב-ACC לא עושים קמפיין על תנאי ההעסקה המחפירים של כל הענף. תגמול על שעות נוספות? משרות אם? פיצויים בפיטורין? השתלמויות? פיטורי בזק מסריחים? תנאי פנסיה? וכו' וכו' - יופי של בריף לעוף עליו מבחינת קריאייטיב. כל בריף אחר שאתם מתעסקים איתו בפרובונו(דמוקרטיה, סמים, זיבי) גובל בפחדנות ובצביעות ובבריחה. מי איתי פה בענין הזה?
    סגור
  • לגמרי איתך!
    מירי נבו 12/2011/25
    הגב לתגובה זו
    0 0
    שוב פעם: דמוקרטיה, פוליטיקה, עובדים זרים. דיי כבר! מספיק עם כל הנושאים השחוקים האלה. לא הבנתם מהמחאה החברתית למה באמת איכפת לאנשים והוא לחיות בכבוד ולגמור את החודש.
    סגור
  • 1.
    קצת לא נעים להגיד, אבל חובבני מאוד
    איש קריאייטיב 12/2011/22
    הגב לתגובה זו
    0 0
    אלו עבודות ברמה שהייתי מצפה מעבודי קריאייטיב, אפילו מהבצפר, לא מהמוסד של תרצה המיתולוגית (שהעבודות של תלמידיה בעבר אכן היו מרשימות ומעולות). נראה שמאז שהיא הלכה לעולמה הלך גם הייחוד של בית הספר הזה, וחבל.
    סגור
  • קצת לא נעים להגיד לי גם...
    קארין 12/2011/23
    הגב לתגובה זו
    0 0
    אתה נשמע איש קרייאטיב ממורמר ביותר, ידוע לי שענף הפרסום יחסית קטן בישראל, אבל ככה לקנא ולא לפרגן לסטודנטים שעובדים קשה נראה כמו צרות עין ידידי הממורמר, העובדות ברמה גבוהה מאוד וכל הכבוד לסטודנטים של תרצה שלמרות האבדה הקשה עובדים יפה מאוד ומוציאים תוצרים מעולים .
    סגור