קריירה ולימודים

רשת SABON נפרדת מישראל: זה הצעד החריף של העובדים

ההסתדרות הלאומית המייצגת את העובדים הכריזה על סכסוך עבודה בעקבות הודעת חברת סבון היום; "כאן בשביל לדאוג לבטחון כלכלי ותעסוקתי לעובדי סבון"
מערכת ice | 
אילוסטרציה (צילום shutterstock)
בעקבות הודעת הנהלת סבון על תכנית החברה לסגור את פעילותה בישראל, הכריז ועד העובדים, באמצעות ההסתדרות הלאומית, על סכסוך עבודה. לפי הוועד, הודעת הסגירה פורסמה לפני שהתקיימה היוועצות עם נציגות העובדים כמחויב בהתאם לחוק.
"היום ללא כל התראה מוקדמת פורסמה לעובדי החברה הודעה על שינויים ארגוניים מרחיקי לכת, לרבות מכירת הפעילות הקמעונאית בישראל, סגירת המרלו"ג באוקטובר 2025, מכירת או סגירת מפעל הייצור בקריית גת, וסגירת המטה הגלובלי עד יוני 2026" נכתב בשם הוועד בהכרזת סכסוך העבודה

הוועד דורש הקפאה מיידית של כל הליך חד-צדדי הנוגע לשינויים בחברה ותובע זימון דחוף למו"מ עם נציגות העובדים, התחייבות בכתב כי לא תתקבלנה החלטות נוספות ללא שיתוף מלא של נציגות העובדים ודרישה לשמירה מלאה על זכויות העובדים, על כל הכרוך בכך בהתאם להסכמים שנחתמו.
כמו כן לירז פחימה, יו״ר ועד העובדים של סבון מסרה: ''ועד העובדים בגיבוי ההסתדרות הלאומית, כאן בשביל להיאבק ולדאוג לבטחון כלכלי ותעסוקתי לעובדי סבון ולא נוותר על אף עובד ועובדת בחברה''.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה