כסף וצרכנות

הזוכה בלוטו ב-30 מיליון שקל חושף: מה הוא יעשה בכסף?

תושב הצפון, בשנות ה־30 לחייו, זכה בפרס הראשון בדאבל לוטו בסכום של 30 מיליון שקל רגע אחרי שהפך לאבא וחשף מה הוא יעשה בכסף: "חשוב לנו לקבל החלטות טובות עבור המשפחה והילד שלנו"
מערכת ice | 
לוטו-אילוסטרציה (צילום shutterstock)
יומיים לאחר ההגרלה שנערכה ב־25.11.25, הגיע לבית מפעל הפיס תושב הצפון, בשנות ה־30 לחייו, שזכה בפרס הראשון בדאבל לוטו בסכום של 30 מיליון שקל.
הזוכה, שהפך לאחרונה לאב טרי, סיפר בהתרגשות כי הזכייה הגיעה בדיוק בזמן: “ילד הוא ברכה, והרגשנו שזה עוד אור גדול שנכנס לבית. לדבריו, הוא רוכש טופס לוטו מדי פעם אך לא באופן קבוע. ביום ההגרלה לא צפה בטלוויזיה, ורק למחרת, כשחזר מוקדם כדי לעזור לאשתו לאחר הלידה, נתקל במקרה בשידור ההגרלה שהוקלט.
"הטלוויזיה נשארה דולקת אחרי 'הכוכב הבא'. פתאום נזכרתי שקניתי טופס, והייתה לי תחושה מוזרה. התחלתי לבדוק מספר מספר, ואז בדקתי גם באפליקציה. משהו הרגיש לא רגיל", שחזר הזוכה בלוטו.
הוא פנה מיד לאשתו שנחה בחדר השינה. "אמרתי לה: 'קורה פה משהו מוזר'. פתחנו יחד את האפליקציה, סרקנו את הטופס – וראינו את הודעת הזכייה". הרגע שאחרי היה סוער: "חשבתי שאני מקבל התקף לב מרוב התרגשות. הנמכתי את המזגן כי הרגשתי שאני בוער. הסתובבנו בבית בלי לדעת איך לעכל את זה".
הזוכה מספר כי הוא ואשתו אנשים שקולים שמעדיפים לקבל החלטות ברוגע: "אני מאמין שההחלטות הכי טובות מתקבלות בחופשה, אז ניקח פסק זמן, ננשום, ונחשוב על העתיד. ברור שניעזר באנשי מקצוע. הדבר הראשון שאני רוצה לעשות הוא לסגור את המשכנתא בחיוך". לסיום אמר: "גם היום אנחנו מסתדרים יפה, אבל זכייה כזו משנה את התמונה. חשוב לנו לקבל החלטות טובות עבור המשפחה והילד שלנו".
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה