כסף וצרכנות

הקניון הגדול בישראל במהפכה: 30 חנויות חדשות ב-100 מיליון שקל

עם פתיחת קומה חדשה המשתרעת על פני שטח עצום של 12,000 מ"ר, קניון הזהב הופך לקניון הגדול ביותר בישראל, משנה את פניו ומציע עשרות חנויות מותגים חדשות לצד חלוקת אלפי מתנות לרוכשים בחג

קניון הזהב (צילום יחצ)
בימים אלו נפתחה הקומה החדשה בקניון הזהב שבראשון לציון, אחד הקניונים האהובים ביותר בישראל, המשתרעת על שטח של 12,000 מ"ר - בהשקעה כוללת של כ-100 מיליון שקל.
פתיחת הקומה החדשה הופכת את קניון הזהב בראשון לציון לקניון הגדול ביותר בישראל. עם פתיחת הקומה החדשה משתרע הקניון כולו על שטח כולל של כ-122,000 מ"ר.
לרגל הפתיחה של הקומה החדשה, יחזור לקניון במהלך חג הסוכות "גלגל המזל". לקוחות שיבצעו קניה בסכום של 600 שקלם ומעלה, יוכלו להשתתף בפעילות ולזכות במתנה. בקניון יחולקו במהלך החג אלפי מתנות ללקוחות.
הקומה החדשה בקניון הזהב (צילום: מורג ביטן)
בקומה החדשה של קניון הזהב בראשון לציון יפעל גם מתחם יצירה בהשראת חג הסוכות עם פעילות לילדים ולמשפחות. הקומה החדשה בקניון כוללת 30 חנויות בהן חנויות עוגן בינלאומיות וחנויות דגל בשטחים נרחבים ומציעה תמהיל של אופנה, הנעלה, אקססוריז, טיפוח ולייף סטייל. 
טל גינדי פרידמן, שהובילה את השיפוץ בקניון, מציינת: "אנחנו מתרגשים מפתיחת הקומה החדשה שכוללת חנויות יפייפיות של מותגים מובילים עם תמהיל עשיר ומגוון שמחזק את מעמדו של קניון הזהב כיעד קניות ארצי מוביל".
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה