תרבות ופנאי
טל טיטו עולה למתקפה: "או שאוהבים או שלא סובלים"
ימים בודדים לאחר שהודחה מהתוכנית, טל טיטו פותחת הכל ומגיבה על מערכת היחסים המורכבת עם גל רובין, הטענות לבריונות והסיבה האמיתית לכך שמצאה את עצמה מחוץ למשחק
ימים בודדים עברו מאז שהודחה מבית "האח הגדול" במוצאי השבת האחרונה, וטל טיטו מוכיחה שהיא לא מתכוונת להיעלם מהרדאר. בסשן שאלות-תשובות בחשבון האינסטגרם שלה, טיטו סיפקה בדיוק את מה שציפינו ממנה, אפס פילטרים, הומור עצמי מושחז ותשובות ישירות לכל השאלות הקשות שהגולשים העזו לשלוח.
השאלה שהעסיקה את הגולשים יותר מכל נגעה, איך לא, למערכת היחסים המורכבת בבית עם גל רובין. כשנשאלה האם השתיים היו יכולות להסתדר גם בעולם האמיתי מחוץ לכותלי הבית, טל ענתה "שאלה שחזרה מלא, ואני רוצה לשאול אתכם, באיזה יקום הייתי מכירה אמא לשישה ומדברת איתה על פירות ומטבח אם לא בבית כזה?".
חלק מהגולשים לא חסכו ביקורת ושאלו ישירות: "איך זה להיות בריונית?". טיטו בחרה שלא להיגרר לדרמות והדפה את ההאשמה בקצר ובאלגנטיות, "אנשים מדמיינים שהייתי".
טיטו לא פספסה הזדמנות לצחוק על עצמה. כשנשאלה על תמונת הדייר הרשמית שנבחרה עבורה לתוכנית, היא עקצה את ההפקה: "היי, אני פרנסואלה, אמא לארבעה, משתתפת בפסטיבל האמפנדס כל שנה".
מיד לאחר מכן, כשנשאלה איזה טסט היא עברה בחייה, היא הגיבה "חברים, לא עברתי תיאוריה, איזה טסט!".
עוד ב-
לסיכום, כשנשאלה מדוע לדעתה מצאה את עצמה מחוץ למשחק בשלב כה מוקדם, היא סיפקה את הדימוי המושלם שמסכם את הנוכחות שלה על המסך, "כי אני כוסברה, או שאוהבים אותי או שלא סובלים".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



