תרבות ופנאי
גל גדות חוטפת אש: "תורידו אותה מהמסך המז***ן הזה"
בימים האחרונים עלה לנטפליקס סרט חדש בכיכובה של השגרירה הישראלית בהוליווד. אלא שעוד בטרם עלה הסרט לאוויר, הכוכבת הישראלית חטפה מכל כיוון. עכשיו, עם עליית הסרט גל הביקורות ממשיך להרעיד את הרשת
גל גדות, השגרירה הכי גדולה שלנו מעבר לים וכוכבת הסרט החדש של נטפליקס "בידיים של דנטה", ממשיכה לקטוף הישגים.
הסרט החדש בו היא מככבת שורר תחת מתקפת תגובות נוקבות בימים האחרונים, כשגדות עצמה נמצאת על המוקד. אתר דיסיידר תיאר את הסרט כ"תאונת רכבת". באתר רוג'ר איברט נכתב שהסרט "מרתק ומשעמם עד זרא לסירוגין", ואילו המגזין ליטל וייט לייז היה חריף בהרבה וקבע שהסרט "אפילו לא מספיק מבדר כדי להיחשב אסון מרתק", הם הוסיפו וכתבו כי הוא כולל "כמה מההופעות הגרועות בקריירה" של חברי הצוות.
על פי הדיילי מייל, הצופים לא חסכו גם מגדות ביקורת. "לפחות עכשיו אנחנו יודעים שגל גדות היא שחקנית גרועה, לא משנה לאיזו תקופה זורקים אותה", כתב אחד. "אני קצת מבין מה הם ניסו לעשות פה, אבל הביצוע היה נורא, ותורידו את גל גדות מהמסך המזדיין הזה. היא מקבלת כסף על לא כלום, ממש כלום", כתב אחד אחר.
כזכור, עוד בטרם עלה הסרט לאוויר חטפה גדות ביקורות קשות על השתתפותה בסרט, אלא שאז, עיקר הביקורות נגעו לעובדה שהיא ישראלית. "האם הסרט מומן על ידי ישראל? אין שום סיכוי שאצפה בטירוף הזה", כתב אחד המגיבים. "נוכחותה של גל גדות לא מעוררת את הסקרנות שלי. לא אצפה בסרט או בכל סרט אחר שבו היא מופיעה", כתב מגיב נוסף. "גל גדות וג'רארד באטלר בסרט אחד? לא תודה! פאק על הציונים".
עוד ב-
המשיכו אחרים וגררו גל של תגובות מרושעות כלפי השחקנית. "מאוד אמיץ מצדכם לעשות סרט עם שחקנים שאף אחד לא רוצה לראות כי הם תומכי ג'נוסייד, כמו גל גדות וג'רארד באטלר", הגדיל והוסיף מגיב נוסף.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



