בחירות 2022
בן גביר ימונה לשר בכיר? זו הדרישה שהציב
עוד ב-
על רקע התחזקותו המסתמנת בסקרים, יו"ר סיעת עוצמה יהודית איתמר בן גביר מציב דרישות חדשות במו"מ, כך עולה מדיווח של הכתב הפוליטי זאב קם, לפיו לצד המגעים להרכבת הרשימה והדרישה כי מחציתה תורכב חברי עוצמה יהודית, מבקש בן גביר כי גם 50% מהתיקים שיוצעו לרשימה המאוחדת במסגרת הסכם קואליציוני עתידי, ייעודו לחברי סיעתו. כמו כן, עולה מהפרסום כי יו"ר עוצמה יהודית דורש ניהול קמפיין נפרד של מפלגתו.
מוקדם יותר השבוע הודיעו סמוטריץ' ובן גביר כי קיימו פגישה משותפת, "יו"ר הציונות הדתית ח"כ בצלאל סמוטריץ', ויו"ר עוצמה יהודית ח"כ איתמר בן גביר נפגשו כעת לדיון אודות ריצה משותפת בבחירות הקרובות. הפגישה התנהלה באווירה טובה, והצדדים סיכמו על מו"מ מואץ על מנת להגיע להסכמות מהירות על ריצה משותפת כבר בימים הקרובים" נמסר בהודעה לתקשורת בנושא.
הדיווחים האחרונים מגיעים לאחר שבימים האחרונים האשים בן גביר את יו"ר הציונות הדתית בניסיונות למנוע את החיבור, "כל דקה שאנחנו לא עושים את החיבור הזה - אנחנו מאבדים קולות", הצהיר בשבוע שעבר במסיבת עיתונאים שכינס.
לא מן הנמנע שאחת הסיבות שמנעו עד כה את החיבור היא השאלה מי מבין השניים יוביל את הרשימה, והאם סיעתו של בן גביר תקבל יותר מקומות ברשימה המאוחדת על רקע התחזקותם המסתמנת. זאת כאשר, בסקר שערך סוקר חדשות 13, פרופ' קמיל פוקס, הכריז ביום ראשון כי במקרה שאיתמר בן גביר עומד בראש הציונות הדתית, המפלגה מקבלת 13 מנדטים (2 על חשבון הליכוד ו-1 על חשבון כחול לבן-התקווה החדשה), וגוש נתניהו מגיע ל-60 מנדטים.
הכתבות החמות
תודה.
לתגובה חדשה
חזור לתגובה
-
2.בן גביר חי בסרט אם הוא חושב שיתמנה לשר. גם אם חלילהימני ולא ביביסט עלוב 07/2022/21הגב לתגובה זו0 1האסקפיסט שבורח מאחריות אסון מירון יביא 61 ,הוא יעדיף להרכיב ממשלה שבן גביר לא האצבע ה61 שלו .בן גביר איש ימין סהרורי משיחי יחשק את אבו יאיר ,ההיסטוריה מלמדת שאבו יאיר תמיד הכניס לממשלתו אנשי מרכז שמאל. בן גביר לא יהיה שר בממשלות ישראל ,גם ה 13 מנדטים זה פייק . אין מצב מתמטי שהציונות הדתית עם 13 מנדטים והליכוד עם יותר מ32 מנדטים , זה לא יכול להתקיים לעולם אלא אם יש 100 אחוזי הצבעה לגוש נתניהו וחמישים לכל השאר.סגור
-
1.האם השר הבכיר שירת בצה"ל מתי שהוא? (ל"ת)אורח 07/2022/21הגב לתגובה זו0 1סגור
-
אבל יש לו תעודת בגרותשבי 07/2022/21הגב לתגובה זו1 0די עם הצביעות. עבאס שירת בצה"ל? אולי בחמאס או בג'יהאד האיסלמי. אבל בשמאל זה תופססגור


