השוק

דובי פרנסס חושף: זו הסיבה שלקח את אבנר נתניהו לעבודה

כוכב הכרישים לשעבר על הרכש החדש שלו אבנר נתניהו: ''אני לא אפלה נגדו כי שם המשפחה שלו הוא נתניהו. יכול להיות שמשקיעי הון סיכון אחרים היו מפלים. בחור סופר מוכשר, חכם מאוד על גבול הגאון יש שיאמרו. יש לו ניסיון תעסוקתי שמתאים לנו אש''
מערכת ice |  8
דובי פרנסס ונתניהו (צילום חיים גולדבר פלאש 90 כנס IAC)
רק לפני שבועות בודדים אבנר נתניהו, בנו של ראש הממשלה בנימין נתניהו, הצטרף לקרן ההון סיכון Group 11, בראשות דובי פרנסס ודבון מוריס, וימלא בה תפקיד Senior Associate במסגרת פעילותה של The Umbrella Corporation – זרוע השקעות הדגל של הקבוצה. לבוס החדש יש לא מעט מילים חמות על הרכש החדש.
 

בראיון לכאן 11 דיבר כוכב הכרישים לשעבר על הרכש החדש שלו אבנר נתניהו: ''הצטרף אחרי תהליך סלקציה. אני לא אפלה נגדו כי שם המשפחה שלו הוא נתניהו. יכול להיות שמשקיעי הון סיכון אחרים היו מפלים, היו שמים אותו בתחתית הערימה אבל אני לא אשים אותו בתחתית הערימה. אני אשים אותו כמו כולם''.

 


 

פרנסס ממשיך: ''התקשורת הישראלית עשתה את מה שהיא עושה הכי טוב וזה ספקולציות הרבה רעש ומעט מידע. יצאו הרבה כתבות על הכרזה שלא ידעתי אפילו מה היא''. פרנסס מסביר: ''אבנר הוא בחור סופר מוכשר, חכם מאוד על גבול הגאון יש שיאמרו. יש לו ניסיון תעסוקתי שמתאים לנו אש. עבד ביעוץ עסקי בחברה גדולה. קצין איסוף קרבי ממש מלח הארץ. המותג נתניהו הוא מדהים וכדאי שגורמי המחאה יבינו. אם הוא יקבל אפילו קצת מהחושים של אבא שלו הוא יהיה מדהים''.


Group 11, בהובלת פרנסס ומוריס, נחשבת לאחת מקרנות ההון סיכון הבולטות הפועלות בישראל ובקליפורניה, ומתמקדת בהשקעות בחברות טכנולוגיה המאתגרות את המערכת הפיננסית המסורתית. הקרן נודעת בזכות גישה חדשנית ודומיננטיות בתעשיית הפינטק.
בפוסט שפרסם נתניהו ברשתות החברתיות, הוא כתב: "מאחורי כל פריצת דרך בטכנולוגיה עומדת רשת. אנחנו הרשת הזו – ההון, הקטליזטור. אנחנו The Umbrella Corporation". המהלך מעורר עניין רב בקהילת ההשקעות והטכנולוגיה, לאור פרופיל הציבורי של נתניהו והרקע המקצועי שהוא מביא עמו. רבים בתעשייה רואים בצעד הזה חיזוק משמעותי ליכולת של Group 11 לזהות ולהאיץ חברות פורצות דרך.
דובי פרנסס בירך את נתניהו וכתב: "ברוכים הבאים אבנר נתניהו ועידן קינן למשפחת גרופ 11". כזכור, בשבועות האחרונים היה אבנר נתניהו בכותרות הן בשל חתונתו שנדחתה בשל המלחמה עם איראן כמו גם התחקיר שפורסם ונגנז על רכישת דירה לכאורה במזומן ב-502 אלף ליש''ט ששווים כ-2 מיליון שקל במזומן ותחת שם אחר.
תגובות לכתבה(8):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 8.
    וואו וואו וואו
    שירי 08/2025/04
    הגב לתגובה זו
    0 0
    פרנסס אתה שקרן זול. אין לו ניסיון עיסקי בשום מישור ,הוא לא היה קצין ,אל תבלבל את המוח. מטרה אחת יש לך ,אולי תצליח לגייס כסף ,וזה הכל
    סגור
  • 7.
    הוא שכר אותו בשביל הקרבה לנתניהו וזהו (ל"ת)
    יהודי 08/2025/04
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 6.
    חריף ממש
    דנידין 08/2025/04
    הגב לתגובה זו
    0 0
    הבנאדם הזה גאון ברמות מסובב את כולם על האצבע
    סגור
  • 5.
    אשים אותו מעל הערימה בשביל עשרות מיליארדים מהמדינה?? (ל"ת)
    ליטאי 08/2025/04
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 4.
    כמה עשרות מיליארדים הרווחת מזה פרנסס במידע פנים ועסקאות (ל"ת)
    ליטאי 08/2025/04
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 3.
    אמינות ויןשרה
    ריקי 08/2025/03
    הגב לתגובה זו
    0 1
    מוכשר מוכשר ככל שיהיה מקווה שהבן אדם ישר דרך אמין לא מתעסק בטריקים ושטיקים והשחיתות ממנו והלאה
    סגור
  • 2.
    נאשם
    רוני 08/2025/03
    הגב לתגובה זו
    1 3
    פרנסיס תגיד שרצית להיות קרוב לשחיתות לדוג משהו זה לא בושה
    סגור
  • 1.
    בשביל גשר לכסף צריך לשלם. בתווך הקצר נעשתה עסקה טובה.
    יאיר, 08/2025/02
    הגב לתגובה זו
    0 2
    מהר מאד, די בקרוב, הגשר הזה יאבד מערכו יהפוך לחסר תועלת והעסקה תיגמר.
    סגור