השוק

הראל ויזל חוטף: "הפלג הקומוניסטי בליכוד שירת אותו, בושה"

יועץ התקשורת ברל'ה קרומבי מתח ביקורת על חברי הכנסת שהצביעו נגד צו הפטור ממע"מ של שר האוצר בצלאל סמוטריץ': "משרתיהם של בעלי ההון". בנוסף, הוא תקף את איש העסקים הראל ויזל: "האדם שעומד מאחורי 'המחאה' נגד הפטור ממע״מ"
מערכת ice | 
הראל ויזל (צילום דימה טליאנסקי, shutterstock)
אמש (שלישי) נרשם הפסד מוחץ לשר האוצר בצלאל סמוטריץ', זאת לאחר 59 חברי כנסת הצביעו לביטול צו הפטור ממע"מ על יבוא אישי עד 150 דולר. על אף ניסיונו של ראש הממשלה בנימין נתניהו להטיל משמעת קואליציונית זמן קצר לפני ההצעה, הוא נאלץ לסגת כאשר הבין כי לא יצליח להשיג רוב למהלך של סמוטריץ'.
לא פחות משישה חברי כנסת מהליכוד, בהם יולי אדלשטיין, דוד ביטן, אלי דלל, חנוך מילביצקי וששון גואטה, הצביעו נגד הצו של שר האוצר בטענה כי החוק עשוי לפגוע בעשרות עסקים קטנים בישראל. 
יועץ התקשורת ואיש הימין ברל'ה קרומבי הביע את עמדתו ביחס למשבר הקואליציוני שנרשם אמש במליאת הכנסת. בציוץ שפרסם בחשבון ה-X שלו, קרומבי מתח ביקורת חריפה על איש העסקים הראל ויזל, המשמש כבעלים, מנכ"ל ודיקרטור בחברת "פוקס-ויזל" שמפעילה את רשת האופנה FOX בישראל ובעולם.
לצד זאת, הוא תקף גם את חברי הכנסת ממפלגת הליכוד שבחרו להתנגד לצו הפטור ממע"מ שניסה לקדם שר האוצר בצלאל סמוטריץ'. קרומבי הביע את זעמו הרב כלפי אותם חברי כנסת כאשר תיאר אותם כ"עבדים נרצעים של מחאת השמאל".
"תכירו: זה הראל ויזל. בעלי ״פוקס״ ועוד לא מעט עסקים בישראל. מה שנקרא בשפתנו טייקון. כולנו זוכרים אותו מימי המחאה נגד הרפורמה, אחרי שהשבית את המשק נגד הממשלה, יחד עם 'פורום העסקים'. זה גם האדם שעומד מאחורי 'המחאה' נגד הפטור ממע״מ לרכישות באינטרנט עד 150$ והאדם שאותו שירתו אתמול בנאמנות קבוצת הפלג הקומוניסטי בליכוד, שהצביעו נגד הצו ונגד ראש הממשלה", כתב יועץ התקשורת המוכר.
 

בהמשך, הוא הזכיר את שמותיהם של חברי הכנסת שהתנגדו נחרצות למהלך של סמוטריץ' וכתב: "ששון גוואטה, חנוך מליביצקי, ביטן ויולי אדלשטיין, הם משרתיהם של בעלי ההון. אבל לא פחות מכך עבדים נרצעים של מחאת השמאל".
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה